Alpemix Nasıl Kullanılır

yorumsuz
2.407
Alpemix Nasıl Kullanılır

Alpemix Nasıl Kullanılır, Bulunduğunuz noktadan birkaç masaüstü bilgisayarı kontrol etmeniz gerektiğinde Alpemix’i indirebilirsiniz. Uzaktan masaüstü kontrol programı olan Alpemix, diğer bilgisayarlara bağlanmanıza yardımcı olmaktadır. Her bilgisayarın başında saatlerce oturmak yerine Alpemix sayesinde tek bir bilgisayardan diğerlerine bağlantı sağlayabilmeniz mümkündür.

Yerli bir program olan Alpemix, bilgisayarlarda güvenlik duvarı olsa dahi çalışmaya devam etmektedir. Farklı bir bilgisayara birkaç dakika içerisinde bağlanmanızı sağlayan uzaktan masaüstü kontrol programı her bilgisayarda da kurulu olmalıdır. Bağlanmak istediğiniz bilgisayara da programı kurmalı ve bilgisayarları açık bırakmalısınız. Aksi halde bağlantının sağlanması pek de mümkün değildir.

Sesli iletişim kurma avantajının yanı sıra bilgisayarlar arasında dosya transferi bulundurma özelliği de olan Alpemix’in güvenlik ağınızı tehdit edecek herhangi bir yanı yoktur. Kurulum sonrası bağlandığınız tüm bilgisayarları listenize kaydederseniz bir sonrakinde otomatik olarak bağlanmayı sağlayabilirsiniz.

İki bilgisayar arasında tüm ekranı paylaşmak istemezseniz alan kısıtlaması yaparak bağlantıyı daraltabilirsiniz. Özellikle şirketlerde kullanılan programın merkez bilgisayardan dosya aktarımı amacıyla tercih edildiği bilinmektedir. Basit ve sade bir ara yüze sahip olduğu için anlaşılması kolay bir programdır.

Alpemix programının son sürümünü indirmek için https://www.indirson.com/alpemix-uzaktan-yardim/ adresinde download edebilirsiniz.

 

 

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 1 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın