Apple iPhone Şifresi Nasıl Kırılır?

yorumsuz
2.171
Apple iPhone Şifresi Nasıl Kırılır?

İphone Şifresi Kırma Nasıl Yapılır?

Apple firmasının üretmiş olduğu İphone iOS işletim sistemine sahip olan telefonların şifresini kırmanız için yapılacak yöntemler nelerdir? Güvenlik kodu şifresi unuttuğunuzda telefonun içeriğine girebilmeniz için neler yapmalıyız işte detayları..

Bir şuçlunun üretmiş olduğu iPhone 5C akıllı dokunmatik telefonun şifre kilidini açabilmeniz için cihaz üretmiştir. Kilit açma cihazının üzerine Apple teknoloji devi buna karşı çıkmış ve suçluyu dava etmiş FBI ile mahkemelik olmuştur. Daha son suçlu telefon kilidini daha farklı yöntemle açabilmek için başka yöntemler denemiş ve başarıya en sonunda ulaşmıştır.

İphone Şifresi Kırma Cihazı ve Fiyatı

Suçlunun Mail on Sunday ile yapmış olduğu detaylı araştırma sonucunda 170 Dolara satış için piyasaya sürülen ve milyonlarca İphone telefonunun kilit ekranına ulaşıp şifreyi başarılı bir şekilde çözümlemektedir. Bu cihaz sadece İphone şifresini kırmakla kalmayıp şifresi unutan kullanıcını e-mail hesabı ve diğer kişisel fotoğraflarına da ulaşabiliyor. IP Box iphone şifresi kırma programı eBay online satış sitesi satışa sunulmaktadır. IP Box cihazı şifreyi bloke etmeden tek seferde bulmanızı sağlamaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 20 Nisan 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın