Doremi Müzik

yorumsuz
1.664
Doremi Müzik

Doremi Müzik uygulaması; yeni çıkan ve eskiden beri severek dinlenilen tüm şarkılara ücretsiz erişim olanağı sunan bir mp3 müzik indirme uygulamasıdır. Yerli – yabancı binlerce şarkılık arşiviyle kullanıcılarına kaliteli müzik dinleme zevkini sunar.

Bünyesinde barındırdığı geniş arşiv ve sürekli güncellenen sunucuları sayesinde kesintisiz müzik şölenini daimi olarak devam ettirmeyi hedefler. Doremi Müzik’in arşivinde yer alan tüm parçalar high audio kalitesine sahiptir. Yani müzik dinlenirken, şarkılardan gelen bir cızırtı veya sesin boğulması gibi durumlar kesinlikle yaşanmaz.

Doremi Müzik’i Diğer Müzik Programlarından Ayıran Özellikleri Nelerdir?

Sürekli olarak ileriye yönelik hizmet vermeyi hedefleyen program, sürekli olarak denetlenen ve iyileştirmeler uygulanan arayüzü sayesinde diğer mp3 müzik indirme uygulamalarından çok daha farklı bir hizmet sunar.

Program içinde kayıtlı olan şarkıları, internete bağlı olunmayan ortamlarda dahi çevrimdışı olarak dinleme ayrıcalığı yaşatır. Üstelik çoğu mp3 müzik indirme programında olduğu gibi uygulama içi satın alım kesinlikle söz konusu değildir. Hiçbir yerli veya yabancı şarkı için ekstra ücret talep etmeyen tamamen ücretsiz bir programdır. Ayrıca Doremi Müzik uygulaması; içinde yer alan çalma listeleri sayesinde dünyadaki ve Türkiye’deki en populer şarkıları yakından takip edebilme olanağı sağlar.

Kullanıcılarına kendi diledikleri şarkılardan çalma liste hazırlama ve bu listeleri diledikleri zaman dinleme, yeni şarkı ekleme ve hızlı bir şekilde şarkı silme hizmeti verir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 12 Eylül 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın