KMPlayer Nedir

yorumsuz
2.263
KMPlayer Nedir

KMPlayer nedir özellikleri nelerdir, ücretsiz kullanım avantajı bulunan video izleme programı olarak bilinmektedir. Oynatmak istediğiniz tüm video ve ses dosyalarınızı bu program üzerinden oynatabilirsiniz. Masaüstü veyahut dizüstü bilgisayarlar için hazırlanmış olan video oynatma programı, her türlü dosyanın sorunsuz şekilde çalışmasını sağlamaktadır.

Dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından tercih edilen KMPlayer, rakiplerini geride bırakacak donanımlara sahip bir programdır. Basit ve kullanışlı bir ara yüzü olmasıyla beraber aynı zamanda pratik bir program olduğunu söylemek de doğrudur.

KMPlayer Özellikleri

KMPlayer, bir medya oynatıcısından beklediğiniz her performansı gösterebilecek video oynatma programıdır. Altyazı desteği, kalite, tema, hoparlör ve özel ayarlarla beraber kullanıcıya birden fazla kullanım alanı vermektedir.

Piyasada onlarca medya oynatıcı bulunurken KMPlayer onlardan farklı olarak 3 boyutlu gösterim özelliğine sahiptir. Oldukça modern ve donanımlı bir program olduğunu söylemek mümkündür. AVI’den MP4’e kadar birçok video formatını destekleyen program, MP3’ten MID’a kadar birçok ses dosyası formatını da desteklemektedir. Dolayısıyla programın hemen her bilgisayarda aktif olarak kullanılabilir olduğunu söylemek mümkündür.

Kmplayer Windows

Kmplayer Android Mobil

Kmplayer Mac

Kmplayer İphone

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 6 Eylül 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın