VLC Media Player Son Sürüm Video Oynatıcısı

yorumsuz
1.839
VLC Media Player Son Sürüm Video Oynatıcısı

VLC Media Player, her türlü formata sahip medya dosyasını Windows, Mac, Android ve iOS’da ücretsiz video oynatıcısı programıdır. Gelişmiş video ve ses dosyası uzantılarını rahatlıkla destekleyen ve özellikle bilgisayar kullanıcılarının son sürüm medya oynatıcısı olarak ilk sırada tercih ettikleri programdır VLC player.

VLC Media Player Video Oynatıcısı Kullanımı

Her seviyeden bilgisayar ve mobil platform kullanıcılarının rahatlıkla kullanabilecekleri ekran arayüzüne sahiptir. Kolay bir kurulum yapısına sahip olup, kurulum sırasında destekleyeceği dosya uzantılarını belirleyebilir veyahut tüm dosya uzantılarını tercih edebilirsiniz. VLC Media Player tamamen medya dosyalarını sorunsuz ve en iyi kalitede oynatabilmeye odaklanmıştır. Bu konuda genel olarak özelliklerini ele alarak değerlendirdiğimiz vakit VLC player en iyi video oynatıcısı olarak karşımıza çıkmaktadır.

VLC Media Player, videolar üzerinde kırpma, renklendirme, filiran ekleme, gelişmiş görsel efektler ekleme gibi video düzenleme editörü programlarının sahip olması gereken özellikler mevcuttur. VLC video oynatıcısı ayrıca ses ve video arasında senkronizasyon ve gelişmiş altyazı desteği ile en iyi hizmeti sunarak vazgeçilmez oynatıcı olmayı başarmıştır.

Ses ve Video Efekt Kalitesi

İzlemekte bulunduğunuz videoları ve dinlemekte olduğunuz ses dosyalarını kalitesini en üst seviyeye çıkarabilmek için farklı video ve ses efekt ayarları sunar. 12 farklı ses ekolayzır ses desteği ile en ince ve en kaliteli ses ayarlarını VLC video oynatıcısı programıyla yapabilirsiniz. Çevirimiçi TV ve video kanallarını VLC Media Player üzerinden takip edebilirsiniz. Ses kaydedici ve video kayıt özelliğiyle çok beğendiğiniz ses ve görüntüleri bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz. Eğer gelişmiş ses ve video format desteğine sahip olan çok fonksiyonlu video oynatıcı arıyorsanız mutlaka VLC oynatıcısının son sürümünü indirmeye özen göstermenizi tavsiye ediyorum.

Medya oynatıcısının ücretsiz Windows, Mac, iOS ve Android sürümünü tek bir sayfadan ulaşabilmek için VLC Media Player tıkla ve hemen indir download et.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın