En İyi VPN Uygulamaları

yorumsuz
1.810
En İyi VPN Uygulamaları

En İyi VPN Uygulamaları indir, İnternet adreslerine uygulanan sansür sebebiyle farklı internet sağlayıcısı imkânı sunan VPN uygulamaları kullanıcıların hem gizliliğini hem de güvenliğini sağlamaktadır.  Çoğu cihazda kullanıma uygun olan bu uygulamalar ile istenilen her web adresini ziyaret etmek ve veri gizliliğini korumak mümkün olmaktadır.

ZenMate

İnternet bağlantısına dair tüm engelleri ortadan kaldırmaya yönelik geliştirilmiş olan ZenMate, alanındaki en başarılı alternatiflerden biridir. Zahmetsiz bir şekilde erişim engelini yok etmek ve online kimliği deşifre etmemek oldukça kolaydır. Kullanıcı IP adresini gizleme ve bağlantı trafiğini şifreleyerek güvenliği sağlama gibi pek çok özelliği bulmak mümkündür.

Spotflux

Uygulamayı tercih eden kişilere sanal bir ağ imkânı vererek yasaklı sitelere girişi mümkün kılan Spotflux, akıllı cihazlarda kullanıma uygun en iyi VPN uygulamalarından biridir. Ücretli olan uygulama kullanıcıların denemeleri için ilk üç boyunca ücretsiz deneme imkânı sunmaktadır. Kaliteli ve amacına uygun bir VPN programı kullanmak isteyenler Spotflux uygulamasını satın alarak kullanmaya devam edebilmektedir.

VPN Unlimited

Tarayıcı uygulaması olarak karşımıza çıkan VPN Unlimited, internet ortamındaki kısıtlamalar olmadan güvenilir bir şekilde internet sörfü olanağı sunmaktadır. Kullanıcıların kişisel bilgi ve verilerinin güvende kalması ve başka bir internet sağlayıcısı üzerinden tanımlanan geçici IP adresi ile internette dolaşma gibi birçok özellik söz konusu uygulamanın ayrıcalıkları arasındadır.

SmartSafeDNS

Yasaklı sitelere girebilmek için ihtiyaç duyulan DNS değiştirme işlemini oldukça kapsamlı bir şekilde gerçekleştirmeye yarayan SmartSafeDNS, gerçek kimliğin sanal ortamda korunmasına ve gizli kalmasına yardımcı olmaktadır. Türkçe dil seçeneğine ek olarak üst düzey özellikleri ile ücretsiz internette özgür olmanın keyfi bu uygulama ile çıkarılabilir.

Hotspot Shield

Başta Facebook olmak üzere pek çok kullanıcının erişimde güçlük çektiği sitelere kolayca girebilmek için tercih edilebilecek bir diğer uygulama da Hotspot Shield yazılımıdır. Fransa ve Hollanda gibi ülkelerden sağlanan bağlantı ile internet sitelerindeki olası tehdit ve virüslere karşı güvende olmak mümkündür.
VPN Uygulamaları

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 10 Nisan 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın