Spotflux VPN Nasıl Kullanılır

yorumsuz
2.293
Spotflux VPN Nasıl Kullanılır

Spotflux, güvenlik programı sayesinde yasaklanmış Web sitelerine giriş yapabileceğiniz ücretsiz ve en iyi VPN aracıdır. Engelli sitelere kolayca giriş yapabilmenizde rol oynayan ve internet üzerinde kişisel bilgilerinizin koruyan güvenlik programıdır.

Spotflux VPN Programı Nasıl Kullanılır

VPN programını ücretsiz indirip kurulumunu tamamladıktan sonra ne kadar basit bir kullanım arayüzü olduğunu göreceksiniz. Bilgisayarın depolama alanında çok küçük bir yer kaplayan programın içerisinden “Enable” menüsünden Spotflux programını etkinleştirin. Aktif hale getirdikten sonra dilediğiniz yasaklanan internet sitesine giriş yapın. Sunmuş olduğu programın internet güvenlik araçlarından da faydalanabilirsiniz. Bunların yanı sıra ayarlar menüsünden proxy ayarlarını yapılandırabilirsiniz. İnternet filtreleri bölümünden VPN Plus veyahut VPN filtreleri gibi ayarlamaları dilediğiniz gibi ayarlayabiliriz. Spotflux VPN’nin oldukça etkin olduğunu test edebilir ve başka bir ülkenin IP adresini kullanarak yasaklanan sitelere farklı bir ülkenin çoğrafi konumundan giriş yaptığınızı gösterebilirsiniz.

Yapılan VPN testleri esnasında gizlilik testi yaparak girdiğiniz sitelerde ne kadar görünebilir olduğunuzu tes edebilirsiniz. Spotflux yasaklı sitelere giriş programını Google Chrome eklentisi internet tarayıcısı üzerinden gösterebilirsiniz. Ülkemizde giriş izni kaldırılan veya hızı yavaşlatılan siteler üzerinden programı aktif ederek kullanabilirsiniz. Windows masaüstünde çok kolay biçimde her seviyeden kullanıcı kullanabilir.

Kullanımı zor olan ve birçok sorun meydana getiren VPN programlarından rahatsız olan kullanıcılar Spotflux free VPN programını indirebilirler.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 13 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın