ZenMate VPN Mozilla, Opera ve Chrome Eklentisi

yorumsuz
2.626
ZenMate VPN Mozilla, Opera ve Chrome Eklentisi

ZenMate VPN, Mozilla Firefox, Google Chrome ve Opera internet tarayıcısı eklentisi olarak çalışan ücretsiz proxy programıdır. İnternet üzerindeki gizliliğinizi, güvenliğiniz ve yasaklı sitelere giriş için Windows, android ve iOS platformlarda kullanılabilmektedir.

ZenMate VPN Proxy Eklentisi Kullanımı

Bildiğiniz üzere proxy işlemlerini gerçekleştirmek bir hayli zor bir işti ancak ZenMate VPN ücretsiz ve kolay kullanılabilmesii ile buna imkan tanımaktadır. Tek yapılması gereken işlem indirmek ve oluşturmuş olduğunuz hesabınız ile giriş yapmanız. ZenMate yasaklı sitelere giriş programı bir defa kayıt işlemi yapılmasından sonra toplamda 5 ülkenin proxy sunucularını desteklemektedir. Bazı internet sitelerinin ülkemizde engellenmesinden ve hızının yavaşlatılmasından dolayı bu tür VPN programları tercih edilmektedir.

ZenMate VPN Opera, Chrome ve Firefox eklentisi internet tarayıcınıza kurduktan sonra o tarayıcıdan engelli siteye giriş yapmak istediğiniz kolaylıkla engelini kaldırabilmektedir. Bazen seçilen ülke sunucusu çok yavaş heraket edebilmektedir bu durum meydana geldiğinde hemen başka bir ülkenin sunucusuna geçerek bu sorunu çözebilirsiniz.

Kişisel Bilgilerinizin Güvenliğini Artırın

Web ortamında gezintileriniz esnasında veya online alışveriş sitesinden alışveriş sırasında kötü niyetli kullanıcılar tarafından kişisel hesaplarınızın ele geçirilmesini engelleyebilirsiniz. Daha çok ZenMate VPN programı ile yasaklı sitelere giriş için kullanılmasından dolayı güvenlik düzeyi en üst seviyeye çıkarılmıştır.

Ücretsiz android, iOS ve Windows tabanlı sistemlerde Chrome, Opera ve Mozilla Firefox internet tarayıcısı eklentisi üzerinde çalışan ZenMate VPN proxy programını ücretsiz indirin.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 12 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın