Facebook Lite (APK) Uygulaması

yorumsuz
1.384
Facebook Lite (APK) Uygulaması

Facebook Lite (APK), az mobil veri ile çok sosyal medya kullanımı mantığına dayanmaktadır. Cep telefonları üzerinden sosyal medya hesaplarına çok giriş çıkış yapan kişiler, mobil verilerinin çok çabuk bittiğini dile getirmektedir. Hem internet paketinizi verimli kullanmak hem de sağlıklı şekilde Facebook’a girip gezinmek için Facebook Lite (APK) uygulamasını tercih edebilirsiniz.

Facebook Lite (APK) uygulaması, Facebook’un resmi sürümünün hafif sürümü olarak tasarlanmıştır. Bu özelliği ile verimi arttırmak ve hızlı şekilde bağlantıyı sağlamak amaçlı tercih edilebilir bir uygulamadır.

Facebook Lite (APK) Nedir?

Facebook Lite APK uygulaması için sosyal medya uygulaması demek oldukça doğru olacaktır. Facebook’a giriş yapmak için uygulamanın kendini kullanmak yerine Facebook Lite (APK) versiyonunu kullandığınızda çok daha iyi sonuç almanız mümkündür. Yalnızca internet verimini değil aynı zamanda batarya verimini de son derece korunaklı şekilde arttıran bir uygulamadır.

Cep telefonunuzla Facebook’a daha rahat girmek isterseniz sosyal medya uygulamasını indirmeniz faydalı olacaktır.

Facebook Lite (APK) Özellikleri

Facebook Lite (APK) her türlü fotoğrafı, videoyu ve yazıyı rahatlıkla takip etmenizi mümkün kılmaktadır. Aynı zamanda arkadaşlık isteklerini onaylayabilir, kendiniz de istek atabilirsiniz.  Uygulamanın Facebook’un resmi uygulamasından çok da farkı yoktur. Yayın akışını kesintisiz şekilde ana sayfaya düşüren uygulama tüm Facebook arkadaşlarınızın paylaşımlarına hâkim olabilmenizi sağlamaktadır.

Bilhassa eski model android telefon kullanıcıların daha uzun süreli sosyal medya kullanımı için bu uygulamayı tercih etmesi önerilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 19 Haziran 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın