Tambu Nedir Özellikleri

yorumsuz
1.747
Tambu Nedir Özellikleri

Tambu indirdikten sonra klavyeniz tamamıyla yerli üretim olan özel bir klavyeye dönüşecektir. Türkiye’nin hazırladığı akıllı klavye uygulaması, son derece hızlı, şık ve pratik bir içeriğe sahiptir. Andorid işletim sistemine sahip cihazlar için uyumlu olan Tambu indirildikten hemen sonra rahatlıkla kullanılabilmektedir. İndirme işlemi sonrasında aktif hale getirerek klavyenizi cep telefonunuzda veyahut tabletinizde tercih edebilirsiniz.

Tambu Nedir ve Özellikler

Türkçe özelleştirilebilir içeriğe sahip olan Tambu akıllı klavye uygulaması, ücretsiz kullanım avantajına sahiptir. Türkiye’ye özel pek çok özel çıkartma barındıran klavyede; simitten camiye, hamsiden menemene kadar pek çok detayı bulabilmek mümkün. Bununla beraber GIF kategorisinde yer alan hareketli animasyonlar, atasözleri de dikkat çekmektedir. Her konuda bin bir çeşit atasözüne bir dokunmayla rahatlıkla ulaşabilmeniz mümkündür.

Kaydırarak yazılabilen akıllı klavyede aynı zamanda sesle yazabilme avantajı da bulunmaktadır. Çeviri, konum paylaşma, arka plan temasında değişiklikler yaratma gibi pek çok detayı Tambu klavyede bulabilmeniz kolaydır. Kullanımı son derece basit olan klavyenin aynı zamanda görüntü kalitesi de bir o kadar yüksektir.

Tambu Android

Tambu Android apk

Tambu iphone

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 1 Ekim 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın