Facebook Mobil Uygulaması Nasıl İndirilir

yorumsuz
1.582
Facebook Mobil Uygulaması Nasıl İndirilir

Facebook Mobil, popüler sosyal medya sitesi Facebook mobil’i android, iPhone iOS, Windows bilgisayara ve diğer cihazlarınıza ücretsiz indirin. Telefona veya bilgisayara indirip Facebook sitesine mobil üzerinden giriş yapabilirsiniz.

Facebook Mobil Nasıl İndirilir

Facebook tarafından geliştirilen resmi Facebook Mobil uygulaması arkadaşlarınızla ücretsiz ve hızlı sohbet etmenin yollarından bir tanesi. Arkadaşlarınıza anlık mesajlar, fotoğraf, video ve dosya gönderebilir. Arkadaş olduğunuz kullanıcıların paylaşımlarını takip edebilir. Yorum ve beğeni alabilir ve sizlerde yapabilirsiniz. Facebook android apk, iOS için Apple Store’dan iPhone cihazınıza ve bilgisayara Facebook indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Uygulama içerisinde yer alan ücretsiz sohbet etme, sesli ve görüntülü konuşma özelliğini kullanarak daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Tüm özelliklerin dışında Facebook Mobil android uygulaması ile sayfa kurabilir ve yöneticisi olabilirsiniz. Sayfa istatistiklerini görüntüleyerek sayfa gücünü analiz edebilirsiniz. Sayfalar üzerinde paylaşım yaparak sosyal medya da sayfanızı büyütebilirsiniz.

Facebook Mobil oldukça sade arayüz ve modern tasarımıyla herkesi kullanabileceği uygulamadır. Eğer Facebook üzerinde sohbet etmeyi, sesli mesaj göndermeyi ve sesli konuşma yapmak istiyorsanız hemen facebook mobil bağlatısına tıklayarak indirin.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 25 Kasım 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın