Outlook Hotmail Kurulumu Nasıl Yapılır (Detaylı Anlatım)

yorumsuz
2.463
Outlook Hotmail Kurulumu Nasıl Yapılır (Detaylı Anlatım)

Neredeyse Dünyanın en çok kullanılan Hotmail Windows servisi olan Outlook 2003, 2007 ve 2013 mail servisinin nasıl kurulacağı hakkında detaylı bilgiye sahip olmanızı sağlayacağım. Hotmail Maillerini bilgisayar üzerinden takibini kolaylaştıran ve gerekli hesaplamaları daha kolay bir hale getiren programdır.

Outlook Hotmail programını bilgisayara nasıl kurmamız gerektiğini bilmemiz programı doğru bir şekilde çalışmasında etkili olacaktır. Birçok işyeri ve büyük şirketler Outlook Hotmail sayesinde mail takibini kolay bir şekilde gerçekleştirebilmektedir.

Hotmail Outlook.com Mail Sunucu Bilgileri

  • Sunucu adresi: s.outlook.com
  • Etki Alanı: <boş bırakın>
  • Kullanıcı adı: E-posta adresiniz
  • Parola (Şifre): Parolanız giriniz
  • TLS/SSL şifrelemesi gerekiyor: Evet

Outlook Mail Programı Nasıl Kurulur?

Mail hotmail programını ilk defa yükleyecek olanlar için kurulumda ilk karşınıza gelen ekrandan Hesap Ayarları ve ekle seçeneklerine tıklayınız. Daha sonrasında bu ekrandan mail adresi ve şifre bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.

Hesap adresini kolaylıkla yükleyebilmeniz için  “Microsoft Outlook Hotmail Connector” programını indirip bilgisayara yükleme yapmanız gerekiyor. Bu hotmail connector programı yüklenirken “Install Now” tıklayarak devam edin.

Kurulum tamamladıktan sonra ileri ileri adımları takip edilir daha sonrasında Outlook’a mail adresinizin girilmesi istenebilir. Mail adresi geçildikten sonra Exchange Server adresini de girdikten sonra gerekli aşamaları başarıyla geçmiş olacaksınız.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 29 Haziran 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın