Windows 10 Sınama Modu Yazısı Nasıl Kaldırılır

yorumsuz
7.898
Windows 10 Sınama Modu Yazısı Nasıl Kaldırılır

Windows 10 Sınama Modu Yazısı Kaldırma

Windows işletim sistemininin yeni çıkarttığı 10 sürümünde “Sınama Modu Build 10586” yazısı ekrandan kaldırmak için yapılması gereken işlemleri kısa ve net birşekilde anlatacağım. Öncelikle windows 10 işletim sistemi kısa zamanda birçok kullanıcının kullanmaya başlamasıyla birlikte büyük bir ilgi görüp beğeniyle kullanılmakta olduğunu belirtelim.

 

Build 10587 Hatasının Nedenleri Nelerdir?

  • Lisanssız kullanılan işletim sisteminden kaynaklanabilir.
  • Lisanslı kullanımda olan sistemlerde ise etkinleştirme problemi olabilir.
  • Virüs kaynaklı hatadan dolayı meydana gelebilir.

Sınama Modu Yazısı Nasıl Kaldırılır Anlatımı

Öncelikle sol altta bulunan başlat menüsüne sağ tıkladıktan sonra karşınıza çıkan menüden “Komut Yönetici” seçeneğine tıklayarak çalıştırma aktivitesinde bulunabilirsiniz. Daha sonra sonra arama kısmına gelerek “cmd” yazıp sağ tıklayın ve yönetici olarak çalıştırma işlevini gerçekleştirin.

windows sinama1

bcdedit.exe -set TESTSIGNING OFF

Bulunan komutu kopyala yapıştır yaparak komut ekranına girip “Enter” basın. Tüm bunları yaptıktan sonra işlemini başarıyla gerçekleşmiştir yazısını göreceksiniz. Eğer hata halen devam ediyor sınama modu yazısı halen kalkmadıysa hemen aynı işlemleri tekrar yaparak başarıya ulaşabilirsiniz. İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın. Eğer halen sorun devam ediyorsa şu şekilde çözüm yolu izleyebilirsiniz.

windows sinama

Sınama Modu Yazısı Kaldırma 2. Çözüm Nedir?

Başarılı olunmasına rağmen bilgisayarın yeniden başlattığınız halde aynı sorun devam ediyorsa ikinci çözüm içi şu adımları izlemeni gerekiyor. Komut ekranına aşağıdaki komutları verebilirsiniz.

slmgr /upk
slmgr /rearm

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 7 Ocak 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın