Winrar Şifre (Parola) Nasıl Yapılır

yorumsuz
2.600
Winrar Şifre (Parola) Nasıl Yapılır

Winrar Şifre (Parola) Nasıl Yapılır Anlatımı

Dosyalarımızı tek bir paket halinde gönderebilmemiz için en popüler kullanıma sahip Winrar dosya sıkıştırma programında şifreleme nasıl yapılır kısa ve resimli anlatımla indirson ekibi olarak yardımcı olmaya çalışacağız.

winrar

Winrar daha çok iş sektörlerinde özellikle güvenli mail ve diğer dosya transfer işlemlerinde kullanılan arşivleme yazılımıdır. Dosyalarımızın güvenliğini en üst düzeye çıkarabilmeniz için winrar şifreleme (paralo) oluşturarak güvenliği en üst düzeye çıkarmış oluruz. Özel veya ulaşılmasını istemediğimiz dosyalara bu sayede girişini engellemiş oluruz.

Winrar Dosya Şifreleme Nasıl Yapılır?

Arşivlemek istenilen dosyanın üzerine gelip sağ tıkladıktan sonra “Arşive ekle” seçeneğine tek tıklama yapılır. Lakin sağ tıkladığınızda bu seçeneği görebilmeniz için öncelikle winrar programını bilgisayarınıza indirip yüklemeniz gerekmektedir.

winrar şifre koyma

Üst butonlardan “Gelişmiş” sekmesine tıklanıp karşınıza çıkan ekrandan “Parola Ayarla” kısmından gerekli şifreyi koyma işlemini gerçekleştirebiliyoruz. Gerekli tüm işlemleri tamamladıktan sonra tamam tıklayarak şifreleme işlemini bitirebilirsiniz.

 winrar şifre koyma1

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 6 Ocak 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın