En İyi İp Proxy Değiştirme Programı

yorumsuz
3.671
En İyi İp Proxy Değiştirme Programı

En iyi vpn programları indir, Erişim engeli bulunan internet sitelerine özgürce girebilmenin en etkili yollarından biri İP Proxy değiştirme yöntemidir. Vpn programlarında bu işlemi oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirmeye olanak sunan programlar ise birkaç adımda internet kimliğinin değiştirilerek gizli ve güvenli bir şekilde dolaşmayı sağlamaktadır.

Real Hide IP

İnternette gizli kalmak ve başka kullanıcılar tarafından rahatsız edilmek istemeyen kişiler Real Hide IP programı ile IP adreslerini çok rahatlıkla gizleyebilirler. Block bulunan oyun ve web siteleri için ideal olan program ile herhangi bir kısıtlama söz konusu olmadan internette dolaşmanın keyfi sürülebilir.

TunnelBear

İnternet gizliliğini korumak adına tercih edilebilecek TunnelBear, aynı zamanda kullanıcıların kişisel bilgilerinin gizliliğini de üst düzey koruma altında tutmaktadır. Ücretsiz olması ve yüksek performansı sayesinde tek bir program ile IP adresini değiştirerek güvende kalmak ve yasaklı sitelere sorunsuz bir şekilde girebilmek mümkün olacaktır.

Hide IP NG

Herhangi bir nedenden dolayı IP adresini gizleyerek internet ortamında güvenliğini artırmak isteyenlerin tüm beklentilerini karşılayacak programlardan biri de Hide IP NG’dir. Basit ara yüzü ve birden çok özelliği ile internet kimliğini başka bir ülkeden göstermek ve engel bulunan sitelere sorunsuz bir şekilde girmek oldukça kolaydır.

UltraSurf 

İlk kez Çin’de bulunan kullanıcılar tarafından kullanılmış ve daha sonra tüm dünyada kullanılmaya başlamış olan UltraSurf, IP adresinin gizlenmesi ve kişisel verilerin korunmasına yönelik hizmet vermektedir. İnternet sitelerinde kimliği deşifre etmeden dolaşmayı mümkün kılan program sayesinde güvende olunduğundan emin olmak ve son derece mümkündür.

Adblock Plus indir  

Tarayıcı için reklam engelleme özelliği ile dünya genelinde milyonlarca kişinin tercih ettiği Adblock Plus indir, internet sitelerinde ya da Youtube’de karşınıza çıkan reklamları kolayca engellemeyi sağlamaktadır. Gereksiz reklamlar nedeniyle zaman kaybı yaşadığı düşünenler için oldukça ideal özelliklere sahip bir eklentidir.

yasaklı sitelere giriş 2018

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 2 Nisan 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın