En İyi Sesli Görüntülü Konuşma Programları

yorumsuz
2.551
En İyi Sesli Görüntülü Konuşma Programları

İnsanlar arasındaki mesafe ve özlemi ortadan kaldıran teknoloji oldukça geniş içeriğe sahip sesli ve görüntülü konuşma programlarına ev sahipliği yapmaktadır. Bu alanda lider sayılan birçok programa alternatif olarak sunulan programları masaüstü bilgisayarlara yükleyerek ücretsiz bir şekilde konuşmak ve görüşmek mümkündür.

Viber

viber sohbet programıda Dünya’da nerde olursanız olun özellikle görüntülü konuşmada sizlere sıkıntı çıkartmadan direk sevdiklerinizle rahatça konuşabileceğinizi bir sohbet uyguamasıdır Milyonlarca kişinin tercih ettiği viber uygulaması sürekli olarak kendisini güncelleyen  geliştiren bir uygulamadır.

 Whatsapp

Geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından tercih edilen  Whatsapp, hızı ve geniş içerikli özellikleri ile pek çok kullanıcının sesli ve görüntülü mesajlaşma beklentilerini karşılamaktadır. Birden çok kişi ile aynı anda sohbet edebilme imkânı sunan program fotoğraf ve videoları a oldukça kısa sürede karşı tarafa iletmektedir.  Ayrıca online sohbeti keyifli hale getiren pek çok özellikte kullanıcıların sevdikleri ve arkadaşları ile keyifli anlar yaşamalarına olanak sunmaktadır.

İnstagram

Her geçen gün artan İnstagram kullanım ortamı içinde sesli ve görüntülü görüşme ihtiyacını ek bir programa ihtiyaç duymadan gerçekleştirmek isteyenler için instagram bu beklentileri yeterince karşılamaktadır. En son yapılan güncellemelerde eklenen bu özellik sayesinde kullanıcılar kendi hesapları üzerinden arkadaşlarına video ya da sesli mesaj gönderme imkanına sahip bulunmaktadır. Mesajların kiminle paylaşılacağına yönelik seçenekler dahilinde ister sadece arkadaşlarla ister herkesin göreceği şekilde video ve fotoğraf paylaşmak mümkündür.

Facebook Mobil

Facebook Messenger uzun zamandır sosyal medya kullanıcılarının kullandıkları mesajlaşma programıdır. Kısa süre önce eklenen görüntülü arama özelliği ile daha kullanışlı ve cazip hale gelen Facebook mobil cihazlar ile de uyumlu bir özellik geliştirmiştir. Kullanımı son derece kolay olan görüntülü arama seçeneği ile bir tıkla listede bulunan bir kişiyi yüksek kalitede aramak ve görüşmek mümkündür. Cihazlarında kamera bulunmayan kullanıcılar ise yine arama yapabilme özelliğinden faydalanarak sadece sesli bir şekilde görüntü olmadan iletişim kurabileceklerdir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 9 Mayıs 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın