En İyi Ücretsiz Kim Arıyor Mobil Uygulamaları

2 yorum
27.163
En İyi Ücretsiz Kim Arıyor Mobil Uygulamaları

Ücretsiz arayan kim öğren, sorgula, bilinmeyen numaraların kime ait olduğunu öğren ve rahatsız eden numaraları engelleyin. Son zamanlarda android ve iOS akıllı mobil cihazlarının artması üzerine birçok şirket ve firma otomatik aramalar ve mesaj gönderimleri yapıyor. Bu durumdan rahatsız olan kullanıcılar için geliştirilen android ve iOS uyumlu ücretsiz arayan kim öğren uygulamaları arasında en iyilerini sizler için seçtik.

Mage Akıllı Rehber Uygulaması

Son zamanlarda reklam içerikli rahatsız eden aramaları engellemek ve arayanın kimliğini ücretsiz öğrenmek için geliştirilen android uygulamasıdır. Arayan kişinin numarasının kime ait olduğunu İsim ve Soyisim belirtmenin yanı sıra, arayanın nerden ve hangi şehirden aradığını konum olarak yerini belirtiyor. İstenmeyen çağrılarda, reklam içerikli firma aramalarından kurtulmak için Mage indir android için akıllı rehber uygulamasını kullanabiliriz.

Mage Akıllı Rehber indir

Kim Arıyor? Uygulaması

Kim Arıyor? Arayan Kimliği uygulaması ile arayan bilinmeyen numaraları engelleme, sorgulama ve numara silme gibi işlemler sunuyor. Vodafone, Turkcell, PC ve android cihazlarında kimin aradığını sorgulamak ve arayanın kimliğini öğrenmek için kullanılan uygulamalardan birisidir.

Kim Arıyor

Arayan Kim Uygulaması

Tanımadığınız sizi arayıp sürekli rahatsız eden numaranın kime ait olduğunu ücretsiz öğrenmenizde yardımcı oluyor. Gizli arayan numaraları engelliyor ve dilerseniz sorgulatarak arayanın kim olduğunu hızlı ve kolayca bulabiliyoruz. Ayrıca Arayan kim uygulamasının en belirgin ve güzel özelliği rehberinizde bulunan numaraları paylaşmadan güvenli hizmet veriyor.

Arayan Kim indir

CIA Android ve iOS için Ücretsiz Arayan Kim Öğren

Bilinmeyen numaraları öğrenmeniz, çağrı tanımlama, numara engelleme işlemlerini yapabilen en iyiler arasında yer alıyor. CIA numara silme ve bilinmeyen numaraları öğrenme uygulaması android ve iOS desteği bulunuyor. Bilinmeyen numaraları öğrenme ve ücretsiz arayan kim öğrenme uygulamaları olarak piyasaya ilk programdır. Yalnız rehberinizde bulunan numaraları CIA çağrı tanımlama uygulaması hafızasına alabildiğini unutmayalım.

CIA Kim Arıyor indir

CIA -Caller Identification App Uygulaması

CIA -Caller Identification App uygulaması iOS desteği olan ve kayıtlı olmayan numaraları bulma servisidir. Rehberde bulunan numaraların yedeğini alır ve Dünya çapında tüm bulunan numaralara ulaşmanızı sağlar. Ayrıca sosyal medya siteleri ile uyumlu çalışmasından dolayı arayanın Facebook, Twitter, ve LinkedIN hesaplarına ulaşmanızı sağlar.

CIA -Caller Identification App indir

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 5 Mayıs 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın

En İyi Ücretsiz Kim Arıyor Mobil Uygulamaları (2 Yorum)