Hotspot Shield VPN Programı Ücretsiz

yorumsuz
2.270
Hotspot Shield VPN Programı Ücretsiz

Hotspot Shield, bilgisayarın proxy ayarları değiştirip internette güvenli gezinti ve yasaklı sitelere giriş için Windows, Mac, iOS ve Android uyumlu Chrome ve Firefox tarayıcı tabanlı çalışan en iyi VPN programıdır. Yasaklı ve engelli sitelere giriş programı olarak isimlendirilen programların en başında gelen VPN programları listesinde ilk sıralarda gelmektedir.

Hotspot Shield Nasıl Kullanılır

İnternet ve yerel ağlar üzerinde kullanıcılar gelen tehtitleri çevirimiçi güvenlik sağlayan Hotspot Shield, ayrıca kişisel hesaplarınızın gizliliğinde de büyük etken göstermektedir. İnternet ortamında bulunan kötü niyetli kullanıcıların kişisel bilgilerinizi çalmaya çalışan Web servislerini, üçüncü parti yazılım ve servis sağlayıcılarına karşı etten duvar örmektedir. Aynı zamanda Hotspot Shield yasaklı ve engelli sitelere giriş yapabilme konusunda sizlere sunduğu en iyi özelliklerden ücretsiz faydalanabilirsiniz.

DNS değiştirme ve proxy ayarlarını otomatik yapabilmesi sayesinde bu konuda bilgisi olmayan yada uğraşmak istemeyen kullanıcılar için etkili çözümler sunuyor. Hotspot Shield ayarlar menüsünde yer alan güvenlik seçeneklerinden dilediğiniz seçebilme özgürlüğü sunuyor. VPN programı sizlere eviniz dışında bir yerde internet giriş yapmak istediğiniz vakit güçlü ve etkili güvenlik sağlamaktadır. Piyasada yer alan VPN programları arasında Hotspot Shield en iyisi olan ve mobil platformlarda android ve iOS desteğinin yanı sıra Windows ve Mac işletim sistemlerinde de kullanılmaktadır.

Hotspot Shield Özellikleri

  • HTTPS şifrelemesi sayesinde daha güvenli internet deneyimi
  • Hotspot Shield android için apk sürüm
  • Kişisel bilgileri korumak için IP adresi saklama yöneticisi
  • Yasaklı ve ülkemizde engelli olan sitelere giriş
  • Wi-Fi ve yerel ağ bağlantılarından gelebilecek saldırılara karşı tam koruma
  • Çevirimiçi ve çevirimdışı kişisel hesap güvenliğinde tam destek
Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın