Tambu Klavye Nedir Nasıl Kullanılır

yorumsuz
2.464
Tambu Klavye Nedir Nasıl Kullanılır

Tambu Klavye, Türk Telekom’un Türkçe ve Türkiye’ye özel android klavyesidir. Apk sürümü ile Türklere özel stiker (çıkartma)’larıyla dikkat çekmeyi başaran tambu, klavye geliştirmelerine devam etmektedir.

Tambu Klavye Nasıl Kullanılır

Android telefon ve tabletler için geliştirilen klavye uygulaması varsayılan klavye olarak kullanılabilir. Hızlı yanıt sistemi ile kaydırarak yazma ve cümle tahminleriyle daha seri mesajlaşma desteği sunuyor. Tambu klavye arka plan fotoğrafı ve özel temaları ile ücretsiz hizmet sunuyor.

Türk Telekom Tambu Klavye Nedir

Bizim asıl anlatmak istediğimiz Tambu Klavye’nin Türklere özel ve kültürüne özgü ifadelerin yer alamasıdır. Türk kültüründen esinlenerek gelitşirilen android uyumlu gif’ler ve çıkartmalar dikkat çekiyor. Tambu, Türkçe çıkartmaları, temaları, duvar kağıtları ve diğer bütün özellikleri ücretsiz sunuyor.

Mesajlaşırken özellikle Türkçe karakterler algoritmaya yerleştirilmiş. Bu yüzden Tambu Klavye ile mesajlaşırken daha hızlı yanıtlar gönderebilir ve sıkılmadan eğlenceli emojilerini kullanabilirsiniz. Reklamsız ve apk desteğiyle eğer android klasik klavyesinden sıkıldıysanız hemen indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 8 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın