Android Telefonlarda Bluetooth Kulalık Nasıl Ayarlanır

yorumsuz
1.925
Android Telefonlarda Bluetooth Kulalık Nasıl Ayarlanır

Akıllı android telefonlarda bluetooth kulaklığı nasıl kullanabileceğinizi anlatıp telefonun konuşma esnasında verdiği zararlardan kurtulabilirsiniz. Bildiğimiz üzere telefon ile sesli görüşme yaparken yaydığı zararlı radyosyon sebebiyle bluetooth kulaklık daha çok tercih edilmektedir. Telefonun yaydığı zararlı radyosyonu en aza indirmek için mutlaka bluetooth kulaklığı kullanmanızı tavsiye ediyoruz.

Android Telefonlarda Bluetooth Kulaklık Ayarı

Tüm android telefonlarda hemen hemen benzer özellikler ile ayarlanan yöntem şu şekildedir. Öncellikle telefonun bluetooth bağlantısıyla bluetooth kulaklık eşleştirmesini yapmanız gerekiyor. Eşleştirme esnasında kulaklıkla telefonun birbirine yakın yerlerde olması gerekiyor. Eğer bluetooth kulaklığın ışığı yanmıyorsa kulaklığın üzerinde bulunan tuşlara basarak aktif ışığı aktif hale getirin.

En son eşleştirme aktivitesinde mobil android cihazınızın bluetooth menüsüne giderek cihazın bulduğu kulaklık aygıt markasını seçin. Eğer PIN kodu sorulursa “0000” parolasını girin. Tüm bu işlemler tamamlandıktan sonra çalışıp çalışmadığını test edebilirsiniz.Android Telefonlarda Bluetooth Kulalık Nasıl Ayarlanır

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 16 Haziran 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın