Cam Film Nasıl Sökülür, Çekilir ve Çıkarılır

yorumsuz
2.309
Cam Film Nasıl Sökülür, Çekilir ve Çıkarılır

Bakanlıktan gelen resmi açıklamaya göre cam filmi yeniden yasaklandı. Vatandaşlarımızın en çok merak ettiğini konulardan birisi olan cam filmi nasıl sökülür, çekilir ve çıkarılır. Yeni ve eski araba alan sürücüler en çok bu soruyu merak ediyor. En kolay şekilde araba cam filmi nasıl sökülür ve çekilir detaylı olarak yazımızda bahsedeceğim.

İlk olarak piyasadaki cam filmini söktürmek için sanayiden ne kadar ücret ödeyeceğimizden bahsedelim. Arabasına göre 150, 200 ve 250 TL olarak değişmektedir. Bir cam filmi için o kadar para veremem kendim sökerim diyorsanız yazımızı dikkatlice okumanız gerekiyor.

Cam Film Söktürmem Diyenler için Gelen Ceza

Bakanlıktan gelen açıklamayaa göre yeni ve eski arabalarda bulunan cam filmlerini söktürmemenin cezası 427 lira olarak açıklandı. Dediğimiz gibi herhangi bir yere arabanın cam filmini söktürmek isterseniz 150 TL’den başlayan uçuk fiyatlara kadar para ödüyorsunuz.

Cam Film Nasıl Sökülür, Çekilir ve Çıkarılır

İlk olarak buhar makinesini yada amonyak ilacını tercih edebilirsiniz. Cam filminizin çıkarma kenarından tutarak yavaş hareketler ile kaldırırken cam ile film arasındaki boşluğa sıcak buhar üfleyerek cama zarar vermeden filmden kurtulabilirsiniz. Filmden kurtulduktan sonra camda izi kalan yapışkanı temizlemek için sabunlu ve temiz bir bez ile silebilirsiniz. Kalan yapışkanları sabunlu bez kullanırken sıcak buhar makinesi yardımıyla çıkarabilmeniz mümkündür.

Eğer cam filmini cam kenarından jilet yardımıyla çekmeyi başaramadıysanız saç kurutma makinesini ile cam filmini ısıtarak işlem yapmaya başlayabilirsiniz. En önemlisi eğer otomobilin arka camında filim varsa rezistansa zarar vermeden çıkarmak için çok titiz ve dikkatli bir çalışma yapmanız gerekmektedir.

Cam Film Nasıl Sökülür, Çekilir ve Çıkarılır adlı videoyu da izleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 8 Kasım 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın