Dar Banyolar İçin Dekorasyon Önerileri

yorumsuz
1.806
Dar Banyolar İçin Dekorasyon Önerileri

Dar banyo dekorasyonu en zor olan bölümlerdir. Özellikle yeni yapılan evlerin banyolarının dar olması, dekorasyonları oldukça zorlaştırır. Özellikle yeni yapılan evlerin banyoları genel olarak dardır. Sizin de banyonuz darsa ve dekorasyon yaparken zorlanıyorsanız aşağıdaki önerilerimizi deneyebilirsiniz.

Dar ve uzun zeminler;

Banyo zeminlerinizi dar ve uzun parçalardan kullanmanız, banyonuzun daha ferah ve geniş görünmesine neden olacaktır. Lavabonuzun bile dar ve geniş olması, banyonuza modern bir hava katacaktır.

Ahşap dekorasyon;

Dar banyoların daha ferah görünmesi için beyaz fayanslar üzerine ahşaptan yapılmış lavabo ve dolaplar tercih edebilirsiniz. Bu sayede hem şık hem de oldukça ilgi çekici bir banyonuz olacaktır.

Çatı katınızı banyo yapabilirsiniz;

Eğer evinizde çatı katınız varsa, burayı da bay olarak değerlendirebilirsiniz. Örneğin; çatının eğimli olan yerine yuvarlak ya da oval bir küvet yerleştirebilir ve yan tarafına güzel bir lavabo yerleştirebilirsiniz.

Siyah ve beyaz uyumu;

Banyonuzda hangi modeli seçerseniz seçin, mutlaka açık ve koyu renk uyumunu kullanın. Çünkü dar banyoların daha ferah ve kullanışlı görünmesi için ıslak zeminlerin beyaz ya da açık renkli olması ve lavaboların gri, füme ya da siyah renkli olması gerekir. bu sayede modern ve şık banyolar elde edebilirsiniz.

Küçük eşyalar kullanın;

Dar banyoların en kullanışlı hale dönüştürülmesi için banyonuzda bulunan mobilyaların, duşakabinlerin ve lavaboların küçültülmesi gerekir.

İskandinav tarzı banyolar;

Dar banyoların en çekici olduğu hallerinden biri de İskandinav tarzı dekore edilmesidir. Açık renkli mobilyaların fonksiyonel olması sayesinde, harika bir banyoya kavuşabilirsiniz.

Kaynak : Zevkli Dekorasyon

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 6 Kasım 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın