YouTube Go Çevrimdışı video

yorumsuz
1.960
YouTube Go Çevrimdışı video

Çevrimdışı video izleme uygulaması olan YouTube Go, internet hızının az olması durumunda oldukça başarılı sonuçlar vermektedir. Android işletim sistemlerinde ücretsiz olarak kullanılabilen program, YouTube üzerinden dilediğiniz videoyu indirme fırsatı sunuyor. Hem rahatça izleme hem de indirmenin mümkün olması, çevrimdışı video izleme uygulaması olarak milyonlarca insan tarafından kullanılmasını sağlıyor.

Bir süre önce YouTube Go uygulamasını kullanabilmek için YouTube Red abonesi olmak gerekiyordu fakat bu aboneliğin devre dışı kalması kullanıcı sayısını oldukça arttırdı.

YouTube Go Nedir? Özellikleri Nelerdir?

İnternet hızının az olduğu ülkelerde erişim ve video indirme imkânı sağlayabilmek adına tercih edilen YouTube Go programı, çevrimdışı katılımınızı sağlamaktadır. Yalnızca video kapsamında oluşturulmuş olan YouTube Go uygulaması, dilediğiniz zaman faydalanabilme fırsatı sunmaktadır. Videoların kısa sürede rahatlıkla izlenmesi programın en büyük avantajıdır.

YouTube Go Detayları Nelerdir?

Dilediğiniz zaman internet erişiminizin olmadığı durumlarda, YouTube videolarını izleyebilmeniz için YouTube Go uygulamasını indirmeniz yeterlidir. Program sayesinde zayıf internet ağı ile mücadele etmenize gerek kalmaksızın video izleyebilmeniz mümkün. Üstelik uygulama android işletimlerin tümü için ücretsiz.

YouTube Go uygulamasının en büyük avantajı internet yokken video izleyebilmenizdir. Bununla beraber videolar hakkında kısa önizleme yapabilir, seçtiğiniz videoları paylaşabilirsiniz. İnternetsiz yakınınızdaki kişilere video gönderebilmeniz uygulamanın bir diğer büyük avantajıdır. Dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından kullanılan uygulama, cihazınıza herhangi bir zarar vermez.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 11 Eylül 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın