CherryPlayer Kullanımı

yorumsuz
1.948
CherryPlayer Kullanımı

CherryPlayer kullanımı, video multimedya dosyalarını çalıştırma programlarından biridir. Son derece basit bir ara yüze sahip olan program, kullanışı en kolay video film medya oynatıcı programlar arasında yer almaktadır. CherryPlayer kullanıcılarına ücretsiz sunulan program özellikle şarkı dinlenmek için tercih edilmektedir. Kurulumundan birkaç dakika sonra kullanıma hazır olan multimedya oynatıcı dilediğiniz formatta müzik dinleyebilmenize fırsat tanımaktadır.

CherryPlayer Özellikleri

Hemen her formatta video ve ses dosyası çalıştırabilen CherryPlayer, şık bir tasarıma sahiptir. Güvenilir bir kurulumu olduğu için rahatlıkla tercih edilebilmektedir. Multimedya oynatıcının bir başka avantajı, Youtube üzerinden dilediğiniz videoyu kategori şeklinde alıp çalıştırmasıdır.

CherryPlayer tüm özelliklerinin yanı sıra programın kurulumunu gerçekleştirdikten sonra kendi müzik listenizi de oluşturabilirsiniz. Sade ve basit bir içeriği olan programın yalnızca birkaç tıkla çalıştırılabilmesi mümkündür.

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlarda kusursuz şekilde çalışan program aynı zamanda USB aygıtları aracılığıyla bağlantı sağlayabilmektedir. Bu sayede taşınabilir ve birkaç bilgisayarda bir arada kullanılabilir özelliktedir.

Kullanıcılarının pek çoğunun memnun olması programın milyonlarca kişi tarafından tercih edilmesini sağlamaktadır. Bu nedenle dünya genelinde benimsenen bir program olduğunu söylemek mümkündür.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 4 Nisan 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın