Format Factory Nedir Kullanımı Ne İşe Yarar

yorumsuz
4.799
Format Factory Nedir Kullanımı Ne İşe Yarar

Format Factory Nedir? Format Factory video, ses ve resim (multi-medya) formatlarını değiştirme ve dönüştürme programı. Bir formatı diğer bir formata dönüştürme için tamamen ücretsiz kullanabileceğiniz format dönüştürücü programıdır.

Windows işletim sistemlerinde hızlı ve kolay bir şekilde birçok gelişmiş özelliklere sahip olan format dönüştürücü değiştirme programı sayesinde hayatınız kolaylaşacak. Tüm ihtiyaçlarınızı birkaç programa ihtiyaç duymadan tüm dönüştürme işlemlerini Format Factory üzerinden yapabileceksiniz.

Format Factory Ne İşe Yarar

Dönüştürme izni verdiği format türlerine değinmeden önce video dönüştürme, ses dönüştürme ve resim değiştirme işlemlerini gerçekleştirmektedir. Format Factory; MP3, AVI, 3GP, MOV, MKV, AMR, MMF, M4A, MP2, ICO, TIF, TGA ve PCX gibi adı çokca duyulan ve sıkça kullanılan uzantılar üzerinde dönüştürme işlemi yapar. Ayrıca ismini hiç duymadığınız dosya uzantılarını destekler.

Format Factory Nasıl Kullanılır

Program çok kolay kullacağınız arayüz ekranı ve ilgi çekici şık tasarımıyla karşımıza geliyor. Kullanışlı ve sade arayüzü sayesinde istediğiniz tüm format değiştirme işlemlerini kolayca yapabilme imkanı tanıyor.

Format dönüştürme yapabilmenin yanı sıra DVD ve CD’ler üzerine ISO formatı şıkıştırabilir ve ISO formatlarını CSO formatına dönüştürebilirsiniz. CD ve DVD içerisine veri kaydedebilir ve seçtiğiniz klasörleri arşivleyebilirsiniz.

Dosya dönüştürme esnasında program yüksek performansda çalışır. Böylelikle büyük dosyaların uzantılarını değiştirirken normalden daha uzun süren dönüştürme işlemini daha hızlı tamamlayabilir. Ayrıca Format Factory ile yapacağınız bir işi belirleyip bilgisayarın kapanma süresini ayarladıktan sonra otomatik bilgisayar kapatma işlemi yaptırabilirsiniz.

Önemli Not: Programın kurulum aşamasında farklı program kurulumları ve eklentileri sunmaktadır. Bu yüzden dolayı kurulum adımlarını dikkatlice yaparak size sunduğu eklenti ve program kurulumlarını seçeneklerden çıkartın.

Format Factory Özellikleri

  • Video, ses ve resim format uzantılarını değiştirme ve birbirine dönüştürebilme
  • Hasarlı olan video ve ses dosyalarını düzeltebilme
  • Küçük ve büyük multimedya doya boyutlarını değiştirebilme olanağı
  • Resimlere içerisinde zoom (yakınlaştırma), dönderme ve etiket yapabilme desteği
  • DVD Rip özelliği
  • PNG, JPEG, JPG ve BMP destekli yazıcıdan damga bastırma özelliği
  • Video kesme, boyutunu küçültme ve düzenleme

Nasıl İndirilir

Format Factory indir yaparak bilgisayara ücretsiz yükleme için pragraftaki program isminin üzerine tıklayarak indirme işlemini başlatabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın