Ghost Mouse Kullanımı Özellikleri

yorumsuz
2.224
Ghost Mouse Kullanımı Özellikleri

Ghost Mouse, tam olarak fare hareketi kaydetme programıdır. Özellikle oyun oynayan kişiler tarafından tercih edilen program, temelde hareketten tasarruf edebilmeyi amaçlamaktadır. Dolayısıyla oyunlarda fare ile tekrar hamleleri gerektiğinde kaydedilen hareket düzenini aynı şekilde tekrar tekrar uygulayabilmeniz mümkündür.

Sıralı şekilde kaydedebilme özelliği bulunan Ghost Mouse uygulaması, fareyi kontrol edebilmeyi sağlamaktadır.

Ghost Mouse Özellikleri

Windows 7 uygulamalarından biri olan Ghost Mouse, fare hareketi kaydetme programı olarak bilgisayarda kolaylık sağlamaktadır. İndirildikten hemen sonra kullanılmaya başlanan uygulamada temel amaç sıralı hareketlerin kaydını tutmaktır. Daha sonra kaydedilen işlemlerin aynı şekilde oynatılmasını sağlamak mümkündür.

Yalnızca oyunlar için değil diğer tüm aktiviteler için uyumlu bir program olduğu söylenebilmektedir. Dolayısıyla tercih etmek istediğiniz her işlemde Ghost Mouse programından yararlanabilirsiniz. Temel amacı ise zaman ve işlev tasarrufu kazandırmaktır.

Ghost Mouse Avantajları

Basit bir arayüze sahip olan Ghost Mouse uygulaması, bilgisayara indirildiğinde çok yer kaplamamaktadır. Aynı şekilde indirildiğinde herhangi bir yavaşlamaya da neden olmamaktadır. Seri şekilde fare kullanımından faydalanmak mümkündür.

Oyunlar başta olmak üzere pek çok işlemde yardımcı olan program özellikle enerji tasarrufu kazanmak isteyenlere yardımcı olmaktadır. İndirdikten sonra kaydı başlatabilir daha sonra dilediğiniz kadar sıralı hareket kaydedebilirsiniz.

Kaydettiğiniz hareket düzenini, aktifleştirdikten sonra tekrar otomatiğe bağlayarak sistemin yapmasına izin verirsiniz. Bu şekilde tüm kaydınızın baştan sonra hareket edebilmesi mümkün olur.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 3 Nisan 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın