Discord Nedir Nasıl Kullanılır

yorumsuz
1.683
Discord Nedir Nasıl Kullanılır

Discord indirdikten sonra hemen kullanmaya başlayabileceğiniz, sesli ve yazılı bir oyun sohbet programıdır. Daha çok sohbet programı olarak tanımlanan Discord özellikle oyunlarda tercih edilen bir programdır. Windows işletim sistemine sahip olan masaüstü bilgisayarlarınız için uygun olan program aynı zamanda dizüstü bilgisayarlarınızda da kullanılabilmektedir.

Bilhassa ücretsiz olması dolayısıyla milyonlarca kişi tarafından tercih edilen program, online oyunlarda kişilerin birbirileriyle iletişim kurmalarını kolaylaştırmaktadır.

Discord Özellikleri

Discord indirildikten sonra bilgisayarınızda açıp kurulumunu tamamlamalısınız. Sonrasında kullanmak istediğiniz oyun veyahut programa girip kullanabilirsiniz. Tercihinize bağlı olarak yazılı veyahut sesli olarak kullanabilmeniz mümkündür.

Oyunun hızında veyahut performansında herhangi bir düşüşe neden olmadan rahatlıkla kullanılabilen program, bu özelliği nedeniyle en ideal sohbet programı listesinde yer almaktadır. Bilgisayarınızda Discord yüklü olduğunda farklı sohbet kanalları oluşturabilmeniz mümkündür. Sohbetler arasında geçiş yapabilmekse yalnızca bir kez tıklamanızla kolayca gerçekleşecektir.

Programın kullanıcılarına sunduğu GIF desteği ile hazırlanan animasyonlar, sohbet bölümünde keyifli dakikalar geçirmenize yardımcı olacaktır. Fareyle tıkladığınızda sohbet alanına düşen GIF animasyonlar, fareyi üzerine götürdüğünüzde hareket edecektir.

Discord indir

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 9 Nisan 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın