Yasaklı Sitelere Nasıl Giriş Yapılır İp Nasıl Gizlenir

yorumsuz
2.156
Yasaklı Sitelere Nasıl Giriş Yapılır İp Nasıl Gizlenir

Bilgisayarımızla tüm internet sayfalarına ve engelli Web sitelerine nasıl giriş yapılacağını neredeyse tüm kullanıcılar bilmek isterler. İnternette güvenli bir gezinti ve özgürce istediğiniz sitelere girebilmeniz için aşağıdaki işlemi yapmanız yeterli olacaktır.

Yasaklanan Sitelere Girme

Yasaklı Sitelere Nasıl Giriş Yapılır İp Nasıl Gizlenir sorusunun yanıtı için Spotflux yazılımın indirip kurmanız yeterli olacaktır. İnternet üzerinde takip edilmenizi gizleyen ve tüm sitelere kolaylıkla girmenizi sağlayan programdır. Güvenliği oldukça yüksek olan programın gizlilik koruma sayesinde kişisel bilgilerinizin ele geçirilmesini bu sayede önleyebiliyoruz. İp gizliliği yaparak sizi herhangi bir kullanıcının takip etmesini engelliyor.

Spotflux programını bilgisayarınıza kurduktan sonra programın ana ekran menüsünden “Enable” seçeneğini etkinleştirdiğinizde yasaklı sitelere ve ip gizliliği sağlanıyor. Bu sayede istediğiniz zaman istediğiniz siteye giriş yapabiliyorsunuz. İnternette özgürce gezinmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 16 Mayıs 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın