Apple Google iOS İşletim Sistemi Haritası

yorumsuz
1.603
Apple Google iOS İşletim Sistemi Haritası

İlk olarak android akıllı cihazlarda kullanılan google haritası gezinme modu Apple iOS kullanıcıları içinde kullanılabilir hale getirildi. Akıllı cihazlar için başlangıçta iOS sürümleri kullanan kullanıcılar kullanamazken şirket tarafından kullanılabilir olmaya başladı.

iOS Google Haritası Özellikleri

Apple iOS mobil cihazı kullanan kullanıcılar Google haritasını seyir halinde açtıklarında navigasyon moduna geçip gittikleri konuma göre konumlanmaktadır. Benzin, market istasyonları ve gitmek istedikleri yerlere detaylı konumlanma ve yönlendirme seçeneği sunmaktadır. Ekranın sağ üst köşesindeki açılır menüye giriş yaptığınızda bloga veya çevrenizde bulunan en yakın restorana konumlanmaktadır. Profesyonel arama sonuçlarında en detaylı aramaları yaparak kategoriler halinde gitmek istediğiniz bölümleri sıralıyor.

Apple Google iOS İşletim Sistemi Haritası ile eğer aracınızla yol alırken detaylı yol bilgilerine erişmeniz için mutlaka Google Haritasını kullanmalısınız. Aditya Dhanrajani Google haritalar yönetici size tüm yol bilgi ve ayrıntılarında kolaylık sağlar. 2014 yılından 2016 yani günümüze kadar birçok yeni güncellemelerle yepyeni özelliklerle kullanıcılarını buluşturmaktadır. Google My Maps ios uygulamasını Google Play Store yada buradan indir yaparak indirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 29 Nisan 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın