City Car Driving Araba Yaması Nasıl Yapılır

yorumsuz
8.347
City Car Driving Araba Yaması Nasıl Yapılır

City Car Driving 2.2.7 BMW, Honda Civic, Tofaş, Mercedes ve diğer City Car Driving araba yaması paketi nasıl yapılır için sadece indir ve gerekli talimatları uygulayın. Ücretsiz tam 21 adet farklı City Car Driving araba yaması paketini sizlere sunuyoruz.

Şehir içinde trafiğin en yoğun olduğu yerde aracın iç kokpitinden gerçekci sürüş deneyimi sunan simülasyon oyunudur. City Car Driving oyununda hep aynı arabaların olduğu için sıkılabilirsiniz. Bu yüzden oyuna farklılık ve hızlı giden arabaları takviye eden 2.2.7 City Car Driving araba yamasını indirebilirsiniz.

City Car Driving oyununu oynarken lüks arabaları yama paketi ile bilgisayarınıza ücretsiz indirip farklı bir sürüş deneyimi ve oyuna heyecan getirebilirsiniz. Zevkinize göre istediğiniz arabayı alabilir ve trafikte yüksek hızlar yaparak ilerleyebilirsiniz.

Yamada Bulunan City Car Driving Arabaları

Mercedes Benz SL65 AMG Black Edition, Mercedes Benz E63 AMG, Mercedes Benz ML63 AMG, Mitsubishi Lancer Evolution IX, Nissan Skyline R34 GTR, Nissan GTR R35, Porsche Cayenne Turbo, Porsche Panamera Turbo, Range Rover Supercharged, Subaru Imprezza WRX STI, cadillac CTS-V, Ferrari California, Infiniti G37, Maz 1030 BUS, BMW M6, BMW X5 M, BMW X6 M, Acura TSX, Audi S4 2010, BMW M3 E46, BMW M5 E46 ve BMW M5 F10 (2012) model lüks araçlar yer almaktadır.

City Car Driving Araba Yaması Kurulumu

İndirdiğiniz arşiv dosyası içerisinde bulunan “data” ve “export” klasörlerini oyunu kurmuş olduğunuz dizine atmanız gerekiyor. Kurulum esnasında herhangi bir değişiklik yapmadıysanız ”C:\Program Files\3D Instructor 2 Home” dizinine kurulum yapmanız gerekiyor. Yamayı kurmadan önce mutlaka oyunun yedeğini almanızı tavsiye ediyoruz.

City Car Driving Araba Yaması indir

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 25 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın