Zula Oyun Özellikleri

yorumsuz
1.535
Zula Oyun Özellikleri

Zula Oyunu, tamamen Türk yapımı, ücretsiz bir FPS oyunudur. Aksiyon oyunu kategorisinde görebileceğiniz Zula oyunu, ülkemizde son 50 yıldır yaşananları gerçekçi bir kurguyla oyun ortamına taşımıştır. Oyun muhteşem, gerçekçi görsellerle ve gerçekçi mekanlarla dikkat çekmektedir. Aksiyon oyunundan gerçekten aksiyon bekleyenler Zula indirerek aksiyonu doruklarda yaşayabilirler.

Zula Oyunu Özellikleri

Oyunda ana kahraman, Demir isimli eski bordo berelidir ve oyunda, devlet tarafından görevlendirilmiştir. Görevi masum insanların ölümünden sorumlu olan yabancı istihbarat servisine karşı mücadele etmektir. Düğün gününde sevdiklerinin katledilmesinden sonra oyuna siz dahil oluyorsunuz ve Demir’in intikamını almasına yardımcı oluyorsunuz. Oyunu internet bağlantısı kullanarak oynamanız gerekiyor ki çevrimiçi olarak diğer oyuncularla birlikte oynayabiliyorsunuz. Oyun başlarken ya Demir karakterini ya da Gladyo’yu seçmeniz gerekiyor. Oyunun çeşitli hile eklentileri de geliştirilmiştir. Zula hile indirerek de oynanabilir ama hileye gerek duymadan da ilerlemeniz mümkün. Oyunu oynayabilmeniz için öncelikle kayıt olmanız gerekiyor. Oyun hem görsel açıdan hem oynanış kolaylığı bakımından kullanıcı dostu.

Zula Oyunu Nasıl İndirilir?

Zula, 7 MB civarında düşük bir boyutla kullanıcılara sunulmaktadır. Ücret ödemeden indirebileceğiniz oyunu Android işletim sistemli cihazınıza indirmek için Play Store ya da çeşitli Android marketleri ziyaret edebilirsiniz. Düşük boyutlu dosya saniyeler içinde telefon ya da tabletinize inmiş olacaktır. Kayıt tamamladıktan sonra oyunu hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 11 Ekim 2019

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın