PES 2019 Oyunu

yorumsuz
1.674
PES 2019 Oyunu

PES 2019, 2019 yılının en çok konuşulacak oyunlarından biri olmaya hazır. Futbol oynamayı seven ve hemen her yıl geliştirilmiş versiyonları takip eden kişiler, PES 2019 ile kaliteli oyun oynama şansı elde edecekler. Özellikle grafik yenilemesi ve ses donanımı ile iddialı bir giriş yapan oyun, 2019 yılında futbol oyunlarının başına yerleşecek.

Önceki versiyonlara nazaran çok daha gerçekçi bir imaj oluşturan oyun uygulaması bazı futbolcularla yaptığı sözleşmeler sonrasında bu konuda başarı sağlamıştır. Futbol oyuncularının birebir özelliklerini görebilmek isterseniz, oyun uygulamasını indirebilirsiniz.

PES 2019

PES 2019 oyunu, futbol ve futbolcuya dair bugüne kadar tasarlanmış en iddialı oyunlardan biridir. Futbolcuların şahsi özelliklerinin yansıtıldığı ve oldukça başarılı bulunduğu oyunda, fiziksel benzerliklerle beraber tavırlar üzerinde de oynanma yapılmıştır. Bu yönüyle oyunun çok yönlü niteliklere sahip olduğunu söylemek mümkündür.

Büyük küçük herkesin kolayca oynayabileceği oyun, son berece basit bir içeriğe sahiptir. Açık anlaşılır menü tasarımının yanı sıra özellikle seçme, karşılaştırma yapma da bir o kadar sadedir.

PES 2019

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 15 Temmuz 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın