GTA 5 PUBG Modu Türkçe

yorumsuz
1.938
GTA 5 PUBG Modu Türkçe

GTA 5 PUBG Modu , Complex Control olarak bilinen moddur. Bir çeşit Battle Royale modu olan GTA 5 PUBG Modu, son yılların en başarılı isimlerinden biri olmuştur. Neredeyse tüm piyasada oyunlardaki atılımıyla adından söz ettiren PUBG, onlarca Battle Royale moduna sahip oyunun piyasaya sürülmesine verile olmuştur. Bu oyunlar arasında yer alan GTA 5 ise en çok konuşulanlardan biri olmuştur.

Oyunun kapsamlı ve keyif verici şekilde oynanabilmesi için yalnızca indirme işleminin tamamlanması yeterli olacaktır. Oyun programı için indirme yapıp diğer dosyaların arasına yerleştirilmesi, PUBG modunu kullanmak için yetecektir.

GTA 5 PUBG Modu

Windows işletim sistemine sahip cihazlar için uyarlanmış olan GTA 5 PUBG Modu, masaüstü bilgisayarından ya da laptopundan GTA 5 oynayanlar için son derece idealdir. Basit bir kullanımı olduğu için büyük küçük herkes tarafından anlaşılmakta ve kolayca kavranmaktadır. Bir oyun programı olarak binlerce meraklısı olan GTA 5, bugün PUBG modu ile 70 kişilik Battle Royale moduna kavuşabilmektedir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 11 Temmuz 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın