LFS Live For Speed Oyunu

yorumsuz
1.768
LFS Live For Speed Oyunu

LFS Live For Speed İndirildikten sonra yarış oyunlarına bakış açınız büyük oranda değişecektir. Gerçekçi bir yarış simülasyon oyun programı olan LFS Live For Speed indirildikten hemen sonra basit şekilde kullanıma hazır olmaktadır. Program, Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlara uyumlu olduğu için bilgisayarınıza kurmalısınız. Yükleme işlemi sonrasında kurulumu tamamlamalı, oyuna başlamalısınız. Basit bir kullanımı olduğu için birkaç dakika içerisinde anlaşılacak bir programdır.

Yarış simülasyon oyununda tek başınıza yarış yapabileceğiniz gibi sanal zekâ ile yarışabilme şansınız da bulunmaktadır. Bu iki seçenek dışında en çok tercih edilen yarış tarzı ise online yarıştır. İnternet bağlantısı ile arkadaşlarınızla veyahut yabancı yarışmacılarla yarışlar düzenleyebilirsiniz.

Klavye ile kısıtlı manevra olanağı bulunan yarış simülasyon oyununun direksiyon ile kullanılması önerilmektedir. Bu sayede hem daha keyifli hem de gerçekçi yarışabilmeniz mümkündür.

Birbirinden farklı pistler, arabalar, sürücü ve kıyafetler ile çeşitliliği bol bir oyun isterseniz LFS Live For Speed’i tercih edebilirsiniz. Oyunda hem heyecan hem de donanımlı sürüş keyfi sürebilmeniz mümkündür.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 17 Eylül 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın