Combofix Windows 10 Nasıl İndirilir

yorumsuz
2.100
Combofix Windows 10 Nasıl İndirilir

Combofix nedir? Combofix Windows 10, 8, 7 ve XP işletim sistemlerinde antivirüs programlarının silemediği virüsleri temizler. Bilgisayarınıza bulaşan virüs, rootkit, adware, spyware ve malware gibi kötü amaçlı virüsleri temizler.

Ücretsiz bir virüs temizleme yazılımı olan Combofix ile amvo.exe virüsü temizleme ve diğer bilgisayarımızı yavaşlatan yapışkan reklam virüslerini temizleyebilmektedir. Ayrıca Combofix profesyonel bilgisayar kullanıcıları ve teknisyenlerine hitap edecek şekilde geliştirilmiştir. Bu nedenle antivirüs programınızı devredışı bıraktığınızda Combofix virüs temizleme programını çalıştırmanızı tavsiye ediyoruz.

Combofix Ne İşe Yarar

Bilgisayarınızın çalışmasını yavaşlatan ve işlem yapmasını engelleyen yada internet tarayıcınızın ayarlarını değiştiren kötü amaçlı (casus) yazılımlarını karşı mücadele eder. USB bellek ve Autorun virüsü tarafından kullanılmaz hale getiren flash bellekleri ve harici disklerde bulunan virüsleride temizlemektedir.

Ayrıca Combofix klasörlerinizin yapısını değiştiren amvo.exe virüsü temizleme işlemini başarıyla gerçekleştiren güvenlik yazılımlarının başında gelir. Standart virüs temizleme programlarından sonuç alamıyorsanız Combofix Windows 10 indir yaparak normal yollarla temizleyemediğiniz virüsleri başarıyla silebilir.

Çok Önemli Not: Combofix virüs temizleme programını kullanabilmek için yeterli bilgiye sahip değilseniz Windows 10, Win8 ve diğer Microsoft işletim sistemlerinde teknik donanım bilgisi güçlü olan uzmanlardan destek almanızı öneriyoruz. Yazılımın zaten direk kurulum dosyası indiriliyor ve tıkladığınızda Combofix çalışmaya başlıyor. Ama dikkatsiz kullanıldığınız işletim sisteminizin çökmesine neden olabilir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 9 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın