Counter Strike CS 1.6 Nasıl İndirilir

yorumsuz
3.008
Counter Strike CS 1.6 Nasıl İndirilir

Counter Strike CS 1.6, birçok oyun severin bilgisayar da mutlaka oynadığı botlu veya online oynayarak uzun zamanlar harcağı oyun. CS 1.8 ve 1.5 sürümü olmasına rağmen server’da en çok çevirimiçi oynana 1.5 versiyonudur.

Terörist ve özel polis timlerinin takım oluşturup kıyasıya savaştığı oyun FPS oyun türü. Teröristlerin ve Polislerin farklı görevleri var. Counter Strike CS 1.6 indirip terörist takımını seçerseniz bomba kurma ve rehineleri esir alma görevini üstleniyoruz.

Polis takımı Counter Strike 1.5 versiyonunda herzaman olduğu gibi rehineleri kurtarıyor ve bombaları imha ediyor. CS 1.6 sürümü indirip oynamak isteyenler tam tamına 20 çeşit gerçekci silahla savaşıyor. Keskin nişancı silahı veya profesyonel bir askeri ölmeden canlandırabilme tamamen sizin oynayış yeteneğinize bağlıdır.

Steam tarafından yayınlanan ve Valve oyun geliştiricinin tasarladığı Counter Strike oyunu 1.6 sürümü kullanıcı odaklı kolay oynanışı ve kurulumu ile oldukça keyifli bir oynanış sunuyor.

Counter Strike 1.6 Nasıl İndirilir

2017 geliştirmesiyle birlikte CS 1.6 Windows uyumluluğu getirilmiştir. Windows masaüstü pc ücretsiz indirip oynamak için linke tıklayın: cs 1.6

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 23 Kasım 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın