Euro Truck Simulator 2 Oyunu Nasıl İndirilir

yorumsuz
3.980
Euro Truck Simulator 2 Oyunu Nasıl İndirilir

Euro Truck Simulator 2 indir, ETS 2 Tır simülasyonu oyunu bilgisayara ücretsiz nasıl indirilir. Aktivasyon etkinleştirme kodu nedir? Gelişmiş HD grafikleri, gerçekçi tır sürüşü ve daha geniş bir yol haritası ile bizleri bekliyor.

Tır simülasyon ve kamyon yük taşıma oyunları piyayasada birçok bulunmasına rağmen ETS 2 aralarında en iyisi olarak karşımıza çıkıyor. Merakla beklenen Euro Truck Simulator 2 oyunu ile Avrupa’nın muazzam karayollarında tırlarımızla yük taşımacılığı yapıyoruz.

Euro Truck Simulator 2 Nasıl İndirilir

Oyunun lisanslı olması ve demo sürümü 1 aydan sonra oyuna giriş yapamıyoruz. Bizden 1 ayın sonunda etkinleştirme aktivasyon kodu istemektedir. Bu yüzden dolayı ücretsiz oynayabilmek için aktivasyon koduna felan gerek yok. Tek yapmanız gereken oyuna giriş yapmadan önce internetinizi devre dışı bırakarak giriş yaptığınızda aktivasyon kodu istemiyor.

Scaniea, Renault, Volvo ve MAN gibi birçok şirkete ait resmi lisanlı lüks tırları bulunuyor. Oyunda performans artışı sağlayarak tırlarımızın yüksek hızlara ulaşmasını sağlamak için yeni motor takarak güçlendiriyoruz. Euro Truck Simulator 2 oyunu indir yaparak bilgisayarımıza ücretsiz indirip oynayabileceğiniz tır simülasyon oyunu sizleri bekliyor.

Tırımızın motorunu değiştirebileceğimiz gibi renk değiştirme ve modifiye yaparak tırımızı kişiselleştirebiliriz. Kendi şirketinizi kurup ve şirkete şoför satın alarak daha hızlı para kazanma yolunda hızla ilerleyebiliriz. Yük taşırken yüke zarar gelmeden ve trafik kurallarına uyarak gittiğinizde paranızda kesinti olmayacaktır.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 11 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın