Euro Truck Simulator Para Hilesi

yorumsuz
2.451
Euro Truck Simulator Para Hilesi

Bir o kadar zevkli ve geniş bir oyun sever kitlesine sahip olan oyunda birçok kullanıcının tırları satın alabilmesi için hiç şüphesi para ihtiyacı bulunmaktadır. Gerçekle neredeyse birebir özelliklere sahip oyunda en iyi ve en hızlı giden tırları alabilmeniz için tırları alabilmemiz için para hilesi nasıl yapılır anlatacağız.

Euro Truck Simulator Tır Oyunu Para Hilesi

Öncellikle para hilesini yapabilmemiz için bilgisayar sistemine Cheat Engine oyun hilesi programını yüklememiz gerekmektedir. Hile programını masaüstünde bulunan kısa yola tıklayıp açılan ekrandan “eurotrack2” seçip “open” diyoruz. Bunu yapabilmeniz için “exe” dosyasını görebilmeniz için Euro Truck Simulator oyununun açık olması gerekmektedir. Cheat Engine oyunlarda para hilesi yapan programı ücretsiz buradan indirin.

Para Hilesi Nasıl Yapılır?

Yukarıda anlattığımız yolu takip ederek Euro Truck Simulator para hilesi nasıl yapılır sorusunun cevabına diğer anlatacağımız yolu takip ederek devam edebilirsiniz. “Firs Scan” seçeneğine tıklayıp tır oyununda ne kadar paramız bulunduğun öğreniyoruz. Euro Truck Simulator para hilesini yaparken ne kadar paramız olacağını seçmek için cheat engine programından gelen ekrandan mevcut bulunan paranızı silip istediğiniz para miktarını yazarak para hilesi aktivitesini tamamlamış bulunuyoruz. Tüm işlem bittikten sonra “ok” tuşuna basarak işlemi sonlandırıyoruz.

Para Hilesi Resimli Anlatım

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 18 Nisan 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın