Klima Alırken Nelere Dikkat Edilir? Tasarruflu Klima

yorumsuz
2.349
Klima Alırken Nelere Dikkat Edilir? Tasarruflu Klima

Klimalar belkide sıcak illerin vazgeçilmez teknoloji aleti yalnız soğuk havalarda da iyi ısıtması için klimayı satın alırken neye ve hangi özelliklere dikkat etmemiz çok önem arz etmektedir. Klimalar 1500 TL’den başlayıp daha yüksek fiyatlara da satılabilmektedir gelişmiş teknolojiyle yeni çıkan ve az elektrik harcayan tasarruflu klimaları tercih etmemiz gerekiyor.

Klima Alırken Özellikle Dikkat Edilecek Hususlar

Özellikle kış mevsimlerinde fiyatları düşen klima modellerinin fiyatların büyük kampanyalar olup fiyatlarında düşme gözleniyor. Özellikle klimaları kış aylarında alıp ısıtma özelliği olması için “inverter” teknolojisine sahip olmasına dikkat etmeniz gerekiyor.

Bir diğer önemli husus ise elektirik tüketimi için tasarruflu klimayı tercih etmemiz gelebilecek elektirik fiyatı yönünden önemli yere sahiptir. Elektirik faturasının çok az gelmesi için A enerji sınıfındaki klima modellerin seçmemiz faturadaki elektirik fiyatını önemli ölçüde düşürüyor.

Klima Kapasitesinin Önemi

Klima Alırken Nelere Dikkat Edilir? Tasarruflu Klima için bir diğer model ise klimayı aldığınız yetkili servise klimayı monte ettirip kullanacağınız odanın büyüklüğüdür. Kullanacağınız odanın büyüklüğüne göre klima boyutunu yetkililerin ona göre tercih etmenizde önemli rol oynayacaktır. Yeni klima modellerini hangi tür filtre kullandığını bilmenizde fayda var. Aktif karbona sahip ve plazmaya sahip olan klimalar diğer modellere göre az elektirik enerjisi harcayacaktır. Yeni klimaların ne plasma teknolojine sahip olduğunada dikkat etmeninizi tavsiye ediyorum.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 19 Mayıs 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın