Microsoft Excel Programı

yorumsuz
2.465
Microsoft Excel Programı

Microsoft Excel, ofis programları arasında en çok kullanılan programlardan bir tanesidir. Temelinde tablo oluşturmak olan Excel, dünya üzerinde en çok kullanılan program listesinde yer almaktadır. Windows 10 için düzenlemeleri yapılan Microsoft Excel’in çok daha donanımlı ve şık olduğunu söylemek mümkün. Özellikle fare veyahut klavye kullanmadan tablo oluşturabilme özelliği oldukça ilgi çekicidir.

Microsoft Excel Özellikleri

Yapılan son düzenlemelerde tablo oluşturma programı olan Excel’in dokunmatik ekranlar için özel olarak tasarlandığı bilinmektedir. Dokunmatik olan cihazlar için üretilen tablo oluşturma programını kullanmak isterseniz, ücretsiz şekilde alıp indirebilirsiniz. Birkaç dakika içerisinde bilgisayarınıza veyahut tabletinize indirebilir, kolayca kavrayabilirsiniz.

Ofis Programı önceki versiyonlarına nazaran çok daha kapsamlı ve donanımlı görünen Microsoft Excel daha şık ve kontrol edilebilir görünmektedir. İlerleyen teknoloji ile değişen Microsoft Office programları da her geçen gün daha yeni ve kullanışlı olmaktadır.

Küçük ekranlarda da büyük ekranlarda olduğu gibi net görülebilecek olan Excel yalnızca bilgisayarlar için değil tablet ve cep telefonları için de kullanıma uygundur. Düzenlemeler sonucunda android cihazlarınızda da Microsoft Excel programını kullanabilmeniz mümkündür.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 5 Aralık 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın