Akıllı Telefonlar Cepte Nasıl Taşınmalıdır

yorumsuz
1.785
Akıllı Telefonlar Cepte Nasıl Taşınmalıdır

Akıllı dokunmatik mobil telefonların yanımızda nasıl taşımamız gerektiğini bilmemiz bizlerin sağlığımız açısından çok önemli rol oynamaktadır. Çünkü yaymış oldukları zararlı elektromanyetik dalgaları sağlığımız açısından büyük zararlar meydana getiriyor.

Akıllı Telefonların Sağlığa Zararları Nelerdir?

Birçok kullanıcının kullanmış olduğu android ve iOS işletim sistemine sahip akıllı cihazlar insanlar üzerinden ne gibi sağlık sorunları meydana getirmektedir. Öncellikle sinir sisteminde büyük zararları olup, göz rahatsızlıklar ve katarakt oluşumunda büyük rol oynamaktadır. Çevreye yaymış olduğu zararlı elektromanyetik dalgalar sonucunda depresyon, hafıza da önemli ölçüde eksiklik ve diğer sağlık problemlerini beraberinde getirmektedir.

Telefon Cepte Nasıl Taşınmalıdır?

Birçok kullanıcı akıllı cihazını kot pantolunun cebinde taşımaktadır. Eğer taşıma esnasında telefonun arka tarafı dış tarafa bakarsa sağlık açısından herhangi bir problem yaşamanızda sizleri belli ölçüde uzak tutabilmektedir. Yani telefonun elektromanyetik dalgaları vücudumuzun dışına doğru yaymasını sağlamış oluyoruz.

Buna Özellikle Dikkat Edin!

Cep telefonunu uyuyacağımız zaman birçok kullanıcı yastığının arkasına koyarak uyuyor. En büyük yanlışlardan birisi olup uyurken telefonun yaydığı sinyal kalbimizi veya beynimizde tümöre, hafıza kaybına ve diğer çeşitli sağlık sorunlarıyla karşı karşıya bırakabilir. Akıllı Telefonlar Cepte Nasıl Taşınmalıdır sorusunun yanıtını en güzel şekilde verdiğimi düşünüyorum.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 26 Nisan 2016

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın