Bedava Okey Oyunu Nasıl İndirilir

yorumsuz
3.441
Bedava Okey Oyunu Nasıl İndirilir

Okey oyunu, mobil android telefona ve pc masaüstü bilgisayara okey oyunu nasıl indirilir. Ücretsiz okey oyunu internetsiz oynamak bilgisayar da ve mobil cihazlar için indirin.

Türkiye’de hemen hemen herkesin severek oynadığı ve bildiği eğlenceli oyun okey oyununu Windows Pc’ye, android ve iPhone cihazlara indirip oynayabilirsiniz. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan masa oyunu Okey’i ücretsiz olarak oynamanız için geliştirilen oyundur.

Okey Oyunu Nasıl Oynanır

Türkiye’nin en çok sevdiği masa oyunlarından biri olan Okey oyunu 4 kişinin bir araya gelerek oynadığı oyunların başında gelir. Lakin 4 kişi bulamayıp bilgisayara karşı veya android iPhone telefonlarında oynamak için indirebilirsiniz.

Okey oyunu indirip normal ve eşli olarak oynayabilirsiniz. Sisteme karşı Okey oyunu oynarken tıpkı gerçekte olduğu gibi oyuncu isimleri ve kurallarının gerçerli olduğunu görebilirsiniz.

Oyuna başlama anından Okey taşlarının karışık dizildiğini göreceksiniz. Menü üzerinden sıralı ayarları yaparak otomatik Okey taşlarını sıralayarak oyunu hızlandırabilirsiniz. Bildiğiniz üzere okey taşları siyah, yeşil, mavi, turuncu ve kırmızı renklerden oluşuyor.

Masaüstü bilgisayar, laptop, android, iPhone, Windows pc ve diğer sistemler için bedava okey oynama fırsatı sunan Okey+ oyununu hemen ücretsiz olarak indirmek için tıklayın : okey indir

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 24 Kasım 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın