Helix Jump Oyunu

yorumsuz
1.897
Helix Jump Oyunu

Helix Jump Oyunu, helezon kuleden zıplayarak aşağıya inmeye çalışan topla oynanan oyunlardan biridir. Platformda yer alan kesikler arasında geçmeye çalışacağınız top farklı renkteki plakaya asla değmemelidir. Farklı renkli plakaya değmeniz ya da topun kontrolünü kaybedip düşürmeniz oyuna yeni baştan başlamanıza neden olmaktadır.

Başlangıç için oldukça kolay adım atacağınız bu oyun uygulaması daha sonra oldukça zor bir hal alacaktır. Üstelik basit ve sade bir yapısı olmasına rağmen bağımlılık yaptığı da dikkatinizi çekecektir. Helix Jump oyununu indirip sonuna kadar gitme isteğinizi durdurmanız biraz zor olacaktır.

Helix Jump

Helix Jump oyun uygulaması, ücretsiz şekilde oynanmaya sunulmuş, başarılı uygulamalardan bir tanesidir. Keyif verici zaman geçirmeye yardımcı bir oyun arıyorsanız en doğru tercihlerden biri olacaktır. Üstelik son derece açık ve sade bir yapısının olması, oyunu anlaşılır ve net kılmaktadır. Oynayanların birkaç dakika içinde anladığı bir içeriği vardır.

Yüzlerce bölümden oluşan Helix Jump oyunu, kısa sürmediği için hem çok zor bölümlere ilerlemekte hem de oyuncuda devam isteği yaratmaktadır.

Helix Jump

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 14 Temmuz 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın