Love Balls Oyunu

yorumsuz
1.830
Love Balls Oyunu

Love Balls, çizgi çekerek iki farklı renkteki topu bir araya getirmeyi hedefleyen oyunlardan biridir. Bu oyun uygulamasını indirdikten sonra bağımlılık yaptığını fark edebilirsiniz. Yapmanız gereken yalnızca çizgi çekmek gibi görünse de ilerleyen bölümlerde çok zor şartlar sizi bekliyor olabilir. Love Balls oyununda pembe ve mavi renkte iki top farklı noktalara dağılmakta ancak siz çektiğiniz çizgiler sayesinde onları bir araya getirmektesiniz.

Android işletim sistemine sahip cihazlar için tasarlanan oyun hem cep telefonlarından hem de tabletlerden rahatlıkla oynanabilmektedir. Cihazınıza indirmeniz yalnızca birkaç dakika sürmekte ve çok da zor olmayacak şekilde başlamanız sağlanmaktadır.

Love Balls

Love Balls oyun uygulaması için çizgi çekme oyunu tanımlaması yapılmaktadır. Son derece kolay oynanan ve oldukça basit ifadelerle anlatılan oyun, anlaşılır şekilde tasarlanmıştır. Oyunu kavramak yalnızca birkaç dakikanızı alacaktır. Üstelik yetişkinler kadar çocuklar için de son derece keyif verici bir oyun olduğunu söylemek mümkündür.

Cep telefonlarınızda ya da tabletlerinizde zaman geçirmenize yardımcı olacak oyun uygulaması görmek isterseniz Love Balls oyununu indirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 23 Temmuz 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın