Dream League Soccer 2018 Oyun Özellikleri

yorumsuz
1.928
Dream League Soccer 2018 Oyun Özellikleri

Dream League Soccer 2018, dünya genelinde en çok kabul gören futbol oyunlarından bir tanesidir. PES ve FIFA kadar ilgi görmeyeceği düşünülen ancak milyonlarca indirme sayısına ulaşan oyun uygulaması tahmin edilenden çok daha başarılı sonuç vermiştir.

Futbol oyunlarını oynamayı sevenler için ideal bir oyun olan Dream League Soccer 2018, son versiyonu ile görenlerin hayranlığını kazanmıştır. Gelişen grafik tasarımı ve ses efektlerinin yanı sıra çizimlerinin gerçekle örtüşme başarısı bir hayli yüksektir. Bu özellikleri nedeniyle oyun uygulamasını indiren pek çok kişi keyifle oynadığını dile getirmektedir.

Dream League Soccer 2018 Özellikleri

Dream League Soccer 2018, ios işletim sistemine sahip cep telefonlarına indirilebilen futbol oyunlarından bir tanesidir. Yalnızca iPhone cep telefonlarınızdan değil aynı zamanda ios sistemli iPad tabletlerinizden de uygulamayı indirebilmeniz mümkündür.

Son derece sade bir arayüze sahip olan uygulama, büyük küçük herkes tarafından kolayca anlaşılabilmektedir. Bu sebeple oynayan herkesin keyfi aldığını söyleyebilmek mümkündür. Günün herhangi bir anında herhangi bir yerde oyun oynamayı tercih edenler için bu oyun uygulaması son derece başarılı sonuç vermektedir.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın