İnternetsiz Okey Oyunu Nasıl Oynanır

yorumsuz
2.129
İnternetsiz Okey Oyunu Nasıl Oynanır

İnternetsiz okey oyunu nasıl oynanır, Dünyanın hemen her yerinde severek oynanan ve en popüler masa oyunlarından biri olan okey, masaüstü bilgisayarlardan android cihazlara kadar gelişmiş versiyonlara sahiptir. Herhangi bir cihaz üzerinden okey oynamak istediğinizde bunu yalnızca online olarak gerçekleştirmek zorunda değilsiniz. İnternetsiz okey indirdikten sonra da okey oynamanın tadını çıkarabilirsiniz. Yapmanız gereken Windows işletim sistemine sahip olan cihazınıza internetsiz okey indirmektir.

İnternetsiz Okey Özellikleri

İnternetsiz Okey Oyunu ,Türkiye’de en çok oynanan masa oyunlarından biri olan okey, internet bağlantınız olmadan masaüstü bilgisayarınızdan, laptoplarınızdan da oynanabilmektedir. Bunun için yalnızca oyunu kurmanız yeterli olacaktır. Kurduğunuz oyun uygulamasını açıp birkaç dakika içerisinde oyuna başlayabilmeniz mümkündür.

İnternetsiz Okey Oyunu uygulaması indirip oyuna başlarken yapmanız gereken tek şey isim kaydı gerçekleştirmektir. Sonrasında oyun size karmaşık şekilde dizili olan ıstakanızı ve taşlarınızı sunacaktır. Dilerseniz solda bulunan menü üzerinden sırala kısmını tuşlayarak ıstakanızda bulunan taşları otomatik olarak düzene sokabilirsiniz. 106 adet taş bulunan oyunda sıradan bir okeyden farklı olan hiçbir şey yoktur. Okey, gösterge, siyah, kırmızı, yeşil ve mavi renkli taşlarla oyunu oynamanız mümkündür.

Aşağıdaki seçeneklerden herhangi birini indirerek mobil telefonlarınızda internetsiz okey veya yüzbir oynayabilirsiniz.

internetsiz Okey Oyunu

101 İnternetsiz Okey

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 5 Eylül 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın