City Car Driving Türkçe Yama

yorumsuz
2.655
City Car Driving Türkçe Yama

En Popüler Araba Sürme Simülasyonu City Car Driving Türkçe Yama indir

Oyun severlerin son zamanlarda büyük beğeniyle oynadığı araba sürüş simülasyonu oyunu gerçek araç sürme hissini veren en popüler oyun olma özelliği taşımaktadır. Kısa zamanda milyonlarca oyuncunun ücretli olmasına rağmen tercih edip oynaması büyük ilgi göstermesi kısa zamanda oyunun güncellenmesine sebep olmuştur. Yepyeni özellikleri ve yeni lüks otomobillerin de oyuna dâhil edilmesiyle oyun vazgeçilmez bir yapıya bürünmüştür. Grafik ara yüz ekran görselliğinin HD kalitede olması oyuna bir ayrı güzellik katmıştır. Oyun yaması hakkında bütün detayları www.indirson.com adresinden indirebilir, yüklenme esnasında neler yapmanız gerektiğini  videolu şekilde öğrenebilirsiniz.

City Car Driving Oyunu

Oyunda gerçek sürüş keyfini tüm tadıyla çıkarabileceğiniz oyunu oynadıkça daha çok deneyim kazanmanızı sağlamaktadır. Şehir içinde, otobanda ilerleye trafiğin içerisinde direksiyon hâkimiyeti ve aracın diğer yönetim özellikleri size ait olup hızı doruklarınıza kadar hissedebileceksiniz. İçeriğinde yer alan lüks arabaların tüm özellikleri tamamen gerçeğe uyumlu olarak tasarlanmış tüm özellikleriyle sizlerin hizmetine sunulmuştur. Oyunda arabaların kısıtlı olması sebebiyle sürekli aynı otomobilleri sürmeniz sizleri sıkıp bunaltabilir. Bu yüzden dolayı City Car Driving Araba Yaması geliştirilerek ücretsiz indir sürümü tüm kullanıcılara sunulmuştur.

City Car Driving Türkçe Yaması Araba Modelleri

Her insanın farklı zevki bulunduğu üzere dilediğiniz arabayı istediğiniz zaman seçerek sürüş keyfinin tadını dibine kadar çıkartabileceğiniz lüks araçları sıralayacak olduğumuzda şu şekildedir.  Modelleri saymaya başlamadan önce tam tamına 22 adet modelli arabaların olduğunu belirtelim.

  • Mitsubishi Lancer Evolution IX, Nissan Skyline R34 GTR, Nissan GTR R35,
  • Porsche Cayenne Turbo, Porsche Panamera Turbo, Range Rover Supercharged,
  • Subaru Imprezza WRX STI, Acura TSX, Audi S4 2010, BMW M3 E46, BMW M5 E46,
  • BMW M5 F10(2012), BMW M6, BMW X5 M, BMW X6 M, cadillac CTS-V, Ferrari California,
  • Infiniti G37, Maz 1030 BUS, Mercedes Benz SL65 AMG Black Edition,
  • Mercedes Benz E63 AMG, Mercedes Benz ML63 AMG
  • Türkçe yama olup Türkçe dil desteğiyle daha kolay kurulum kullanım imkânı sağlanmıştır.

City Car Driving Araba Yaması Nasıl Kurulur

Yama dosyasını bilgisayarınıza indirme işlemi tamamlandıktan sonra karşınıza ZİP dosyası çıkacaktır. Dosyayı açtıktan sonra içerisinde bulunan “export” ve “data (veri)” klasörlerini oyunun kurulu olduğu dosyanın içerisinde “kopyala” ve “yapıştır” yaparak atmanız gerekmektedir. Oyunun ilk kurulum aşamasında yükleneceği konum hakkında herhangi bir değişiklik meydana getirmediyseniz “C: Program Files3D Instructor 2 Home” isimli yerde olacaktır. Eğer farklı bir yere kurulum gerçekleştirmiş iseniz oyun dosyalarının bulunduğu kısma belirttiğimiz dosyaları atmanız gerekmektedir.

Not: Oyunun içerisinde yamayı kurduğunuzda bazı problemlerin meydana gelmesi durumunda önlem almanız için kurulumu yapmadan önce oyunun yedeğini almanızı öneriyorum.

Kaynak:  https://www.indirson.com/city-car-driving-araba-yamasi/

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 26 Ekim 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın