Critical Ops Bilgisayara Nasıl İndirilir Oynanır

yorumsuz
6.243
Critical Ops Bilgisayara Nasıl İndirilir Oynanır

Critical Ops Oyunu, pc bilgisayara indir, nasıl iyi oynanır, açılır ve indirilir. Online FPS tarzı oynanan ve tamamen ücretsiz oynanabilen savaş oyunudur. Critical Ops oyunu bilgisayarda veya mobil platformlarda Facebook hesabınızla giriş yaparak oynayabilirsiniz.

Critical Ops Oyunu Nasıl Oynanır

Arkadaşlar Critical Ops oyunu 2018 ve 2017 ile tamamen Facebook üzerinden oynanan bir oyun. Bu yüzden oyunu sadece Google Chrome, Internet Expolorer ve Safari internet tarayıcısı üzerinde oynayabilirsiniz. Bu yüzden Critical Ops bilgisayara indirme nasıl yapılır diye boşa aramayın.

Critical Ops bilgisayar dışında android ve iOS iPhone uyumlu mobil platformlar üzerinde de online olarak oynanabilmektedir. Oyun Counter Strike oyununa çok benzediği için 2 farklı takımdan birini seçiyoruz. AK 47 keleş nikof gibi birçok gerçekci silah yer almaktadır. Oyun içerisinde tabanca, makinali tüfe, keskin nişancı tüfekleri ve diğer silahları paranız yettiği müddetçe alabiliyorsunuz.

Önemli Not: Oyunu bilgisayara indirmek için Facebook Gameroom programını sitemize giriş yaparak indirin. Program üzerinde oyunu ücretsiz indirip oynayabilirsiniz. Yada aşağıdaki linkten indirin.

Critical Ops indir

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 26 Aralık 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın