DirectX Windows Oyun Yardımcısı

yorumsuz
1.370
DirectX Windows Oyun Yardımcısı

Her geçen gün daha güçlü tasarımla daha güçlü performansla piyasaya sürülen bilgisayarlar, kısa süre içerisinde geri planda kalmaktadır. Güncellenme, donanımını geliştirme zorunluluğu bulunan bu tür bilgisayarlar için DirectX yazılımı oldukça etkilidir. Bilgisayarınızın görüntü performansını arttırmak için görüntü yazılımı olarak DirectX’i kullanabilirsiniz.

Daha çok oyun oynanan bilgisayarlarda tercih edilen görüntü yazılımı, video görsellerini son teknoloji ile size sunmaktadır. Bilgisayarınızın oyun performansını da en az 2’ye katlayan yazılım Microsoft’un multimedya üzerine geliştirmiş olduğu son arayüz yazılımıdır.

3D görüntü performansından faydalanmak isteyen tüm bilgisayar kullanıcılarının DirectX yazılımını tercih etmesi gerekmektedir. Bu sayede bilgisayarınızdan alacağınız görüntü performansı hiç olmadığı kadar yüksek olacaktır. Özellikle 3D oyun alışkanlığınız varsa başarılı bir program olduğunu söylemek doğrudur.

Bilgisayarınıza yüklediğiniz DirectX indiri kullanmak oldukça basittir. Kurulumu sağladıktan sonra sihirbazın işlemlerini tamam tuşuyla devam ettirebilirsiniz. Son tuşa bastığınızda kullanıma hazır bir programla karşı karşıya gelirsiniz. Sonrasında bilgisayarınızda multimedya görüntü kalitesi artış gösterecektir. Bu sayede izlediğiniz filmlerden, oynadığınız oyunlardan daha fazla keyif almış olacaksınız.

Windows oyunlarının zorlanması veya açılmama durumunda sizlere yardım olan DirectX programının son sürümünü sitemizden https://www.indirson.com/directx/ adresinden indirebilirsiniz.

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 8 Ocak 2018

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın