En İyi Bilgisayar Araba Oyunları

yorumsuz
2.219
En İyi Bilgisayar Araba Oyunları

Bilgisayarda oyun oynamaktan keyif alanlar için çok sayıda bulunan araba oyunlar hız ve adrenalin sevenlerin tercih ettiği oyunlardır. Özellikle erkek çocuklarına hitap ettiği kadar yetişkinler içinde keyif alınası eğlencelerden biri olan oyunlar çeşitli özellikleri ile eğlenceli zamanlar geçirmeyi sağlamaktadır. Bu noktada tüm araba oyunlarını deneyerek vakit kaybetmek yerine en iyi araba oyunları arasından tercih yaparak hemen oynamaya başlanabilir.

GTA Türk

Yabancı versiyonlarına ek olarak geliştirilmiş olan GTA Türk, en çok tercih edilen araba oyununu Türkiye sokakları içinde oynamaya olanak sunmaktadır. Oyun içerisinde taksi, ambulans ve itfaiye gibi seçenekler ile hız ve maceranın tadını çıkarmak mümkündür.

Most Wanted

Bir önceki versiyonlarının daha da geliştirilmiş olan araba oyunu Criterion yapım şirketi tarafından tasarlanan başarılı bir oyundur. Görsel grafikleri ve son model araçları ile araba tutkunlarının mutlaka denemesi gereken özelliklere sahiptir.

Live for Speed

Geniş kapsamlı bir yarış simülatörü olan Live for Speed, çevrimiçi özellikte oynanabilen ve oldukça aksiyon yüklü bir araba oyunudur. Alanındaki en profesyonel niteliklere sahip olan oyun tekli ya da çoğul olarak oynanabilecek alternatiflere sahiptir. Gerçeklik payı yüksek bir araba simülatörü arayanların beklentilerini büyük ölçüde karşılayacaktır.

City Car Driving

Başarılı ve etkileyici tasarımı ile gerçek bir araba sürüş deneyimini her yaştaki oyun severlere yaşatacak olan City Car Driving, görsel grafikleri ve modern sokakları ile oldukça cezbedici özelliklere sahiptir. Oyunun diğer önemli bir özelliği ise yeni araba kullanmaya başlayanların gerçek anlamda bu oyundan bilgiler edinebilecek düzeyde geliştirilmiş olmasıdır.

Euro Truck Simulator

Otomobil oyunlarına iyi bir alternatif olan tır sürme simülasyonu olan Euro Truck Simulator, rotası Avrupa olan bir güzergahta gerçekçi ve eğlenceli bir oyun oynama imkânı sunmaktadır. Gerçek bir tırda bulunan tüm özellik ve fonksiyonlara sahip olan içeriği ile bağımlılık yaratacak nitelikteki bir tır sürme oyunudur.

Minecraft

Araba oyunu severler arasındaki en popüler oyunlardan biri olan Minecraft, etkileyici bir strateji oyunudur. Benzer kategoride bulunan birçok oyundan farkını anında hissettirecek olan oyun ücretli olarak araba oyunu tutkunlarının beğenisine sunulmaktadır.

 

Sosyal Medyada Paylaş Facebook Twitter Google+


Eklenme Tarihi: 14 Eylül 2017

Facebook Yorumları

Konu hakkında yorumunuzu yazın